enblanciverd.cat

enblanciverd.cat És un indexador d'informació, no un cercador. És una recopilació d'enllaços cap a informació oberta i de lliure accés a la xarxa sobre la U.E. Sants. Per tant la web en si mateixa no conté cap dada excepte aquelles mínimes per poder organitzar, rediguir o ordenar el contingut en la xarxa i per fer mes entenedores les dades (com imatges, icones,...). No te cap control sobre el contingut a la xarxa, que pot canviar o desaparèixer des de el moment que va ser indexat i el moment actual. Així mateix tampoc te cap control sobre els possibles errors que els documents a la xarxa puguin contindre.
La eina sorgeix per la meva necessitat de consultar alguna dada històrica sobre la U.E. Sants de manera ràpida i senzilla. És un projecte personal que arrenca de tres les meves passions: la programació (per vocació), la historia (per afició) i l'Unió Esportiva de Sants (per tradició familiar).
Ara aquesta eina apareix oberta a tothom que la vulgui fer servir, però com es un eina personal les dades no tenen cap valor de certessa verificada, no estàn completes, ni estan exemptes d'errors.

Si la feu servir espero que us sigui útil.