El Sants cau a casa al primer partit de Lliga

Data: 18/10/2020 17:20

Font: Betevé

Autor: César Santos

Els santsencs generen diverses ocasions, però no estan encertats en la definició final

César Santos | Diumenge, 18 d'Octubre del 2020, a les 17.20

El Sants ha perdut davant el Peralada per 0 a 1 al primer partit de la temporada. Un gol d?Arnau als 35 minuts de partit ha servit als visitants per sumar els primers tres punts del campionat. L?equip de Tito Lossio ha tingut oportunitats per empatar fins a l?últim minut, però els barcelonins no han aconseguit el premi del gol.
Arnau s?ha avançat en una acció polèmica

La primera ocasió del partit ha estat per al Peralada. Josu ha provat un xut des de la frontal que ha obligat a intervenir Oriol Antonell. Tot seguit, el Sants ha estat a punt d?avançar-se mitjançant una rematada de cap de Guillermo que ha marxat per sobre del travesser. El porter del Sants ha hagut de tornar a intervenir al minut 27, en una acció d?un contra un davant Casanova. Oriol s?ha mostrat més segur que el davanter visitant i ha aconseguit evitar el gol. Abans del descans, el Peralada s?ha avançat gràcies a un xut creuat d?Arnau des de la banda esquerra. Els homes de Tito Lossio han reclamant una falta prèvia, en aquesta acció sobre Batalla.
El Sants ha insistit sense èxit

L?ocasió més clara dels locals ha arribat al minut 49. Michu ha provat una rematada que ha sortit fregant el pal de la porteria gironina. Els santsencs han insistit durant la segona meitat per buscar l?empat. No obstant això, s?han mostrat erràtics als metres finals i no han aconseguit igualar el marcador. Amb el Sants bolcat a l?àrea rival, el Peralada ha estat a punt de fer el segon per mitjà de Casanova. Però la pilota ha sortit fregant el pal. Finalment, no hi ha hagut més canvis al marcador i els gironins s?han imposat per 0 a 1.