Sants: Carlos (7), Fabregat (7), Arbulu (6), Alberto (7) (Peke 87'), Picolo (6), Aleix (7) (Castillo 89'), Crivillés (7) (Carrique 87'), Fran (7), Navarro (7), Gala (6) (Guille 63') (6) i Felip (8) (Pau Navas 63') (7).

Tona: Fran (7), Eric (6), Toti (6), Aitor (6), Pla (7) (Guillem 85'), Gerard (6), Fredi (5), Eloi (6) (Roca 77'), Nando (5), Baruc (7) i Pol (5) (Edu 77').

Àrbitre: Ibrahim El Abdi. TA: Alberto y Guille/Baruc, Fredi, Roca y Pol.

Gols: 1-0, Felip (41'). 2-0, Navarro (79').

Espectadors: 100 persones

El Sants continua invicte a casa

Els blanc-i-verds es van quedar amb els tres punts en un partit disputat i, en alguns moments, dur, però amb poques ocasions. A la primera meitat el Tona va jugar millor, encara que no va saber culminar les jugades.

La primera ocasió del partit va ser pels visitants, quan en el minut 35 Fredi va xutar una falta des de fora de l'àrea que Carlos va enviar a córner amb una mà providencial. Per contra, el Sants no acabava de crear perill, però no va fallar en l'única ocasió que van tenir i en el 41 Felip pujava el 1-0. El gol va venir després d'una gran jugada per la banda de Crivillés que centrava cap a Navarro i aquest va acabar deixant a Felip, que no va perdonar. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

El segon temps va estar molt més disputat, amb més pressió per ambdues parts. Els visitants no deixaven de provar-ho, sobretot des del córner, però la bona actuació de Carlos impedia l'empat.

Per la seva banda els blanc-i-verds seguien pressionant, en el 73 Fran iniciava una jugada i amb una passada llarga li deixava a Navarro, que es trobava sol davant del porter però no va saber resoldre. El Sants no es rendia i no deixava d'intentar-ho, i al 79 Sergio Navarro aconseguia el segon, rematant des de la petita una gran centrada de Guille.

El Tona va seguir buscant el gol, però la defensa santsenca ho va i mpedir i els locals es van endur la victòria.

D'aquesta manera el Sants és 3r, amb 6 punts, 5 gols a favor i 2 en contra.