El Sants s'emporta el derbi davant el Martinenc (1-0)

Data: 03/09/2017 16:42

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Un gol de Sumarroca a les acaballes del partit dona els tres punts als santsencs

Redacció | Diumenge, 3 de Set del 2017, a les 16.42

Derbi entre el Sants i el Martinenc per començar la Lliga de Primera Catalana, en què els santsencs han acabat sumant els tres punts després d'imposar-se per 1 a 0. Ha estat un partit amb poques arribades, que s'ha decidit en el tram final gràcies al gol d'Albert Sumarroca.

Els nervis del debut a la Lliga han marcat el partit. Els dos equips s'han mostrat molt nerviosos en el primer enfrontament de la temporada i això ha fet que es veiés poc futbol, de fet, poques arribades a les àrees amb perill. A la primera part, qui més a prop ha estat del gol ha estat el Martinenc, que ha trepitjat amb més insistència l'àrea de Yamandú. Però s'han vist molt pocs xuts entre els tres pals a les dues porteries. A la represa, la dinàmica del partit no ha canviat gaire. Molt poques ocasions, això sí, en aquests segons 45 minuts qui més ha dominat i ha tingut el pes del partit ha estat el Sants. Al final la sort ha caigut del cantó dels santencs, que quan faltaven 12 minuts per acabar el partit han marcat. L'autor del gol ha estat el davanter Albert Sumarroca, que ha donat els tres primers punts de la Lliga als verd-i-blancs.