El Llagostera-Costa Brava vol que la primera caigui a casa contra el Sants

Data: 24/08/2018 22:58

Font: Blog U.E. Sants

Autor:

Text:
El Llagostera-Costa Brava vol que la primera caigui a casa contra el Sants

La informació ha estat extreta de uellagostera.cat

El Llagostera-Costa Brava té ganes de que caigui la primera de la temporada aquest dissabte (19:00 h.). I vol que sigui a casa, davant d'una afició que es mereix un regal en forma de triomf. Per això haurà de superar la prova gens senzilla de guanyar la UE Sants, un equip que compta amb un bloc consolidat de jugadors i una gran motivació després de pujar a Tercera Divisió l'any passat com destaca Oriol Alsina. ?Afrontem aquesta segona jornada amb la il·lusió de guanyar per fer bo l'empat al camp de La Pobla de Mafumet. És molt important en aquest primer partit a casa deixar un bon regust a l'afició perquè sabem que només fent gaudir la gent tindrem més socis i cada cop vindran més aficionats. Però sabem que serà complicat perquè el Sants té jugadors a dalt molt treballadors i intensos i també té un sistema molt assimilat i un grup de futbolistes que porten anys jugant junts i tenen les coses molt clares, tant per atacar com per defensar??, adverteix l'entrenador del Llagos.

El conjunt llagosterenc va deixar un gran sabor de boca als almogàvers que van baixar fins La Pobla de Mafumet per donar suport a l'equip a la primera jornada. Els d'Alsina van anar a remolc tot el partit amb el matiner gol dels tarragonins anotat al minut 10 però es van sobreposar a circumstàncies com aquesta i els problemes físics del final d'alguns jugadors per esgarrapar un punt a la recta final amb una diana de Josu Currais. Una mostra de l'actitud guerrera d'aquest Llagos, que a la vegada ha de seguir polint aquells aspectes en què no va estar tan sòlid a la jornada inaugural: 'Hem de repetir la il·lusió que vam mostrar per guanyar i aquesta lluita que vam tenir fins el final. Però també hem de millorar algunes coses. Hem de tenir més seguretat en defensa, generar més espais i sobretot que poguem tenir la tranquil·litat de posar-nos per davant al marcador perquè anant per darrere patirem més', destaca Oriol Alsina.

L'estratega que portés el Llagostera-Costa Brava de Segona Territorial a Segona Divisió en 10 anys gestiona una plantilla molt renovada que compta amb fins a 13 incorporacions. Canvis que sempre demanen un temps d'adaptació per a qualsevol equip. Hi ha molts jugadors nous i membres del cos tècnic nous i han de passar per un procés d'adaptació a les idees que vols. És un procés que no és ràpid perquè sempre és necessari un període de temps important. Fins que no haguem jugat entre 10 i 15 partits no estarem al nivell que volem?, avisa Alsina, que ja va destacar a pretemporada que 'el rendiment de l'equip a la segona volta' seria 'millor que el de la primera'?.

'Amb David Bigas doblem la posició que ens faltava?'

A la llista de cares noves s'hi ha sumat aquesta setmana la de David Bigas, el jove lateral esquerre de 24 anys que ha militat a Girona i Olot entre d'altres equips. La seva incorporació ens aportarà un equilibri defensiu important. A més a més, pot jugar tant de lateral com de central i el lateral esquerre era l'única posició que no teníem repetida. Ara hi tenim Josu, que té un perfil més ofensiu, i Bigas, que té un perfil més defensiu?, subratlla l'entrenador del Llagos sobre el nou fitxatge. Com la resta d'integrants de la plantilla, David Bigas també està convocat pel partit d'aquest dissabte contra el Sants i, per tant, es podria produir ja el seu debut amb la samarreta del Llagostera-Costa Brava. Una segona jornada en què el Llagos haurà de treballar a fons si vol aconseguir la primera victòria d'aquest curs com adverteix el míster:

Si volem guanyar al Sants haurem d'igualar la seva intensitat i el seu sacrifici i entendre bé el sistema amb el qual juguen perquè és diferent al que utilitzen els altres equips de la categoria. Amb la nostra il·lusió i aconseguint igualar aquesta capacitat de treball seva tindrem més opcions de guanyar?', conclou Oriol Alsina, que viurà el seu primer partit oficial al Municipal de Llagostera des de que deixés el càrrec d'entrenador el maig del 2017. Encara que la obsessió de l'estratega del Llagostera-Costa Brava no ha canviat gaire. Per no dir res: fer el més feliços possibles a tots els llagosterencs i aficionats del Llagos que s'apropin al Municipal.