Continua el 'mercato' per al nou projecte de la UE Sants

Data: 16/06/2020

Font: Línia Sants

Autor: Pau Arriaga 

Text:
Continua el 'mercato' per al nou projecte de la UE Sants

Cares noves, renovacions i baixes. El mercat d'aquest juny atípic continua en marxa a la UE?Sants perquè Tito Lossio tingui un bon equip per competir, per tercera curs consecutiu, a Tercera Divisió el curs que ve.

Marc Hervías (ex del Cerdanyola), Iván García (que el curs passat jugava al Martinenc), Marçal Vila (recuperat de la cessió al Pubilla Casas), Rubén Cruz, Rubi (canvia l'Horta pel Sants), Jordi López (que arriba del Terrassa), Álex Calatrava (punta procedent del CF Parets) i Domingo García (format al planter de la UE?Cornellà) són els darrers noms que cal apuntar a la nòmina d'incorporacions per al primer equip 2020-21.

Aquests noms, sumats a renovacions també recents, com les d'Oriol Antonell, Eric Ruiz, Miguel Martínez i Carles Torrentbó, entre altres, fan que la plantilla que Lossio tindrà a les seves ordres estigui gairebé tancada.

NO TORNEN A TREBALLAR

Des del club, però, apunten que no tenen previst començar a treballar a curt termini tot i que les instal·lacions esportives que els equips fan servir per entrenar i jugar els seus partits, com la Bàscula i l'Energia, podran reobrir quan la ciutat entri en la fase 3, fet que podria passar de forma imminent.

De fet, l'entitat està pendent de conèixer quina és la data d'inici del curs que ve (la Federació Espanyola de Futbol hauria dit als presidents dels equips de Segona B que la temporada començaria l'octubre) per citar la plantilla i començar a treballar sobre la gespa.