SABADELL-U. E. DE SANS

Data: 14/06/1926

Font: La veu de Catalunya

Autor: E. LL. 

Text:
SABADELL-U. E. DE SANS

(Camp del Sabadell)

La desfeta de la U. E. de Sans ha estat completa i d'aquelles que no admeten pal.liatius de cap mena. Ho ha estat pel resultat obtingut; per un miracle de la sort no ha estat pitjor, i més encara per la falta de coratge i entusiasme, condicions aquestes que abans semblaven inseparables de l'equip de Sans. Afegit al poc encert que acompanyava el seu joc, tot plegat a fet que el seu prestigi a Sabadell hagi quedat a ben poca alçada.
L'encontre ha tingut un primer temps molt acceptable, degut a la bonica actuació del Sabadell, del qual totes les línies, tret d'algun lloc que, baquejava (molt pocs) es movien amb i ritme, font que la davantera, ben i ajudada pels mitjos, avancés en combínacions moltes vegades magnifiques envers el terreny del Sans, on unes vegades l'esglai d'altres els gols encolomats a la xarxa de Pedret eren la nota culminant.
Tots quatre gols han estat marcats en aquest primer temps que ha començat igualat, per anar-se imposant després el Sabadell, qui ha desplegat un joc molt superior al seu contrincant.
El segon temps ha estat dolentíssim i dels dos equips, el que menys voluntat ha posat en la lluita ha estat el Sans. Ha decepcionat a tothom; s'esperava un esforç que fes que el resultat fos més honrós, Ja que com hem dit, el resultat els podia ésser més aclaparador. Cap a les acaballes de l'encontre, l'ala esquerra del Sans que era la que amb més encert jugava, ha portal algun perill, que aviat s'esvaïa, a la porta del Sabadell.
Del Sans, com que la tònica general ha estat trista per a fer comentaris, sobre l'actuació dels jugadors, tol desitjat que millorin llurs actuacions: però un pensament ens obsesiona a Praga, com anirà la qüestió de la porteria. Ens ban dit que avui, al camp del Sabadell, hi havia el federatiu en funcions de seleccionador, i ens sembla que Pedret el deu haver fet rumiar una estona.
En el Sabadell que hi ha hagut la sorpresa de tomar a veure l'Estruch, a la porta, totes les linies han jugat bé. Els llocs més fluixos han estat Devesa, de mig centre, però que i ha jugat amb bona voluntat, i Sans en la davantera, per entretenir-se ha perdut algunes jugades, i desprès, desgraciat, per dues vegades en esguerrar dos gols clarissims. Els altres, uns amb més encert o amb més sort que altres, tots han jugat bé, inclús Estruch, quan ha tingut d'entrar eu joc, que no ha estat molt, ho ha fet amb esil i seguretat.
Zamora i Sangúesa han estat els autors dels quatre gols, a dos per barba.
L'arbitratge a càrrec de Mariné, be, i els equips s'han alineat així.
Sabadell: Estruch, Cabedo, Montaner, Marti, Devesa, Tena I, Sangüesa, Bertran, Zamora, Tena II i Sans.
Sans: Pedret, Roure, Balasch, Soligó, Gularons, Calvet, Rini, Tonijuan. Monleon, Martinez i Oliveras. E. LL.