Satisfacció i alegria al Sants un cop confirmada la permanència

Data: 07/05/2020 15:29

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
Satisfacció i alegria al Sants un cop confirmada la permanència

La presidenta del Sants, Montserrat Dot, satisfeta amb la continuïtat de l'equip a Tercera

La decisió de la Federació Espanyola de Futbol que no hi hagi descensos a Segona B i Tercera, per la crisi del coronavirus, ha estat rebuda amb alegria i satisfacció a la UE Sants que aconsegueix la permanència. El conjunt santsenc era l’últim classificat del grup català de Tercera i ocupava plaça de descens directe a Primera Catalana. La presidenta del Sants, Montserrat Dot, considera que “un descens directe sense competir hagués estat injust”.

“Hi havia suficients punts per la permanència”

La lliga de Tercera Divisió es va aturar després de 27 jornades disputades i amb el Sants ocupant l’última posició amb 22 punts, i a sis de les posicions que evitaven el descens directe. En aquests 27 partits, els de Tito Lossio havien fet un balanç de sis victòries, quatre empats i 17 derrotes. Unes xifres i una diferència de punts que, segons la presidenta del Sants, Montserrat Dot, “considerem que eren suficients per poder-nos recuperar si la competició hagués continuat. Estàvem en una bona línia. De totes maneres, ara estem amb la tranquil·litat de mantenir la categoria i poder treballar de cara a la pròxima temporada”.

Un equip jove i amb ganes

Durant aquests dies, diversos jugadors de la UE Sants han anunciat la seva marxa del conjunt santsenc. Homes com Sergio Navarro, Cristian Fabregat, Picolo o Guillem Hernández han comunicat que deixen el club presidit per Dot. Per ella, “aquestes baixes són importants, però també hi haurà altes. La plantilla que tindrem la temporada vinent serà jove amb jugadors que estan en categoria juvenil. Vindran amb força, ganes i il·lusió. Estan en una edat que no juguen per diners, encara que són necessaris, juguen amb moltes ganes i amb molta afició”.

La presidenta del club santsenc confia a fer un equip de cara la temporada 2020-2021 i “que puguem fer un equip que ens permeti, un any més, mantenir la categoria”.