Adrián, “Picolo”, i Guillem també deixen el Sants

Data: 07/05/2020 16:31

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
Adrián, “Picolo”, i Guillem també deixen el Sants

Els dos jugadors se sumen a les marxes de Sergio Navarro i Cristian Fabregat

La Unió Esportiva Sants continua perdent efectius de cara a la pròxima temporada. El defensa Adrián Navarro, “Picolo”, i el migcampista Guillem Hernández han anunciat, mitjançant les xarxes socials, que la pròxima temporada no continuaran a l’equip santsenc. La marxa dels dos jugadors se suma a les ja anunciades de Cristian Fabregat i Sergio Navarro.
Picolo, set anys d’il·lusions que s’han perdut

El defensa i capità de l’equip, Adrián Navarro, conegut com a Picolo, marxa després de set anys amb la Unió Esportiva de Sants. Aquesta temporada, fins a l’aturada per la crisi del coronavirus, havia disputat un total de 25 partits de Lliga, dels quals, en 23 havia estat titular.

En el seu escrit de comiat, Picolo destaca que “quan vaig començar al futbol amateur, al Sants, només era un juvenil amb ganes de menjar-me el món i ple d’il·lusió. Una il·lusió que he perdut i per a aquest motiu ho deixo, ja que necessito canviar d’aires”.

Per al capità dels Sants durant les darreres temporades, “el fet de portar el braçalet ha estat un honor. Sempre n’he estat conscient del que significa i he donat el màxim de mi mateix perquè tots els santsencs i santsenques se sentissin orgullosos”.

En el seu escrit, Adrian Navarro acaba agraint a la directiva, treballadors del club, tècnics i jugadors “la confiança dipositada en mi, ja que m’emporto grans amics que ja els considero part de la meva família. I sobretot als seguidors més incondicionals que sempre ens han seguit i donat suport en els bons moments i, sobretot, en els pitjors”.

Gatuso deixa el Sants

Guillem Hernández, conegut pels companys i seguidors del Sants com a Gatuso, va arribar al club la mateixa temporada que Picolo va pujar al primer equip. En aquest curs, el migcampista ha disputat un total de 19 partits, ha marcat dos gols i ha vist 14 targetes grogues.

En la seva carta de comiat, Guillem reconeix “que soc de moltes paraules, i ara soc incapaç de trobar-les per poder expressar-me. Aquesta decisió de marxar és una de les més difícils que he pres en molts anys, ja que el que deixo enrere no és un club, és una família.” En el seu escrit, l’exjugador del Sants agraeix a tota la família santsenca (entrenador, Resakas, tots el que envolten el club i companys) per la confiança, el suport i l’amistat.

En el comunicat, Guillem Hernández afirma que “no és un adeu, sinó un fins aviat“