Sergio Navarro: "Necessito un canvi de projecte, un canvi d'aires"

Data: 03/05/2020 15:47

Font: Betevé

Autor: Pablo Agudo 

Text:
Sergio Navarro: "Necessito un canvi de projecte, un canvi d'aires"

El davanter ha reconegut que aquest comiat és el pitjor moment en les set temporades que ha vestit de verd-i-blanc

Sergio Navarro no vestirà la samarreta de la UE Sants la propera temporada. Després d'anunciar-ho a les xarxes socials, el davanter ha explicat els seus sentiments en acomiadar-se del que ha estat el seu club durant les últimes set temporades.

Sempre ha refusat les ofertes d'altres equips

Sergio Navarro ha reconegut estar encara en xoc. "Hem passat de tot. Moments bons i dolents però sempre he volgut quedar-me aquí. El Sants sempre ha estat la meva primera opció". Els bons números del xèrif amb el Sants no van passar desapercebuts per la resta d'equips i cada estiu, un bon grapat d'equips el temptejaven per incorporar-lo. La resposta però, sempre sempre va ser la mateixa: "No, gràcies per tot. Estic molt bé al Sants".

Set temporades són moltes temporades

Sergio Navarro és conscient que "Set anys pesen molt". Tantes temporades amb la mateixa gent fa que necessiti "un canvi de projecte, un canvi d'aires". Creu que serà el més adient per tothom i que el mateix Tito Lossio ho entenia perfectament. No obstant això, no s'amaga i reconeix que aquest comiat "és una decisió que m'ha costat molt" i que li agradaria tornar al Sants: "Desitjo de tot cor que algun dia pugui tornar al club". De moment encara no té equip però sí ofertes.

Millor i pitjor moment com a santsenc

Navarro no té cap dubte a l'hora d'escollir el pitjor moment com a santsenc."El pitjor, sense dubte, és aquest moment. El comiat del club". El xèrif s'hi veia tota la vida amb la samarreta verd-i-blanca però ha acceptat que dir adeu és el més adient: "Jo m'hauria retirat al club però això era necessari. Les dues parts hi estàvem d'acord." El davanter, en canvi, s'ho ha de pensar més a l'hora d'escollir el millor moment. Com l'ascens a Tercera va ser "agredolç" per haver pujat als despatxos, Navarro creu que pujar de Segona a Primera Catalana va ser molt especial: "Vam formar una base molt maca i van ser moments inoblidables. Encara m'emociono pensant en aquella època."

Final de temporada

Com tothom al futbol català, Sergio Navarro viu amb neguit de saber com acabarà la temporada. Pel davanter, "tot el que sigui no acabar la Lliga és injust. Acabar amb descensos seria molt injust perquè nosaltres hem jugat ja amb tots els equips de la part de dalt". Sota el seu parer, "s'hauria d'anul·lar tot. Ni campió, ni descensos". L'únic que té molt clar que és que desitja que el Sants se salvi. Si finalment la competició s'hagués de reprendre, per Sergio Navarro "no hi hauria problema de tornar a jugar amb el Sants. No tinc cap mala paraula cap al Tito o la Junta. Si haguéssim de jugar al juliol, encara que fes molta calor, no tindria cap problema".