S'acaba el futbol no professional i es tanca la temporada regular

Data: 06/05/2020 14:26

Font: ccma.cat

Autor:

Text:
S'acaba el futbol no professional i es tanca la temporada regular

La RFEF ha comunicat a les federacions territorials que dona per acabada la competició i es farà un play-off express d'ascens

El futbol no professional tanca la temporada regular segons ha comunicat la Federació espanyola de futbol als presidents de les territorials. La intenció és jugar un play-off exprés per determinar els ascensos i no fer baixar cap equip.

En la Segona B, el play-off es farà al juliol amb 4 equips i en una seu neutral que hauria de ser un estadi habilitat per al futbol professional per comoditat d'equips, mitjans i tota la gent implicada. D'aquesta manera, el Barça B, el Sabadell i el Cornellà seran els representants catalans que optaran a l'ascens a la Segona A i el fet que no hi hagi descensos salva al Badalona i el Prat.
Pel que fa la tercera divisió, s'ha decidit que els quatre primers classificats de cada grup en el moment del tancament de la temporada disputin un play-off entre ells en un camp neutral, a més de no aplicar tampoc cap descens. En el cas del grup 5 de Catalunya; l'Hospitalet, el Terrassa, el Sant Andreu i l'Europa seran els equips que lluitaran per jugar a segona B la campanya vinent.