Cristian Fabregat deixa el Sants després de 12 anys

Data: 06/05/2020 14:33

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports 

Text:
Cristian Fabregat deixa el Sants després de 12 anys

El jugador ho ha anunciat amb una carta a les xarxes socials

Cristian Fabregat deixa el Sants. El lateral ho ha anunciat amb una carta a les xarxes socials. El defensa deixa el club de la seva vida després de 12 anys en dues etapes.
Cristian Fabregat s'acomiada amb una carta

Fabregat explica que és una decisió que mai s'hagués pensat que hauria de fer i menys d'aquesta manera. El futbolista diu que hi ha moments que s'han de prendre decisions i afrontar-les i que durant tot aquest temps vestint de verd-i-blanc han aconseguit formar una família.

Durant aquests anys, reconeix que ha conegut alguns dels seus millors amics i dona les gràcies al tècnic, Tito Lossio, i a la directiva del club. Tampoc no s'oblida de les diferents penyes d'animació del Sants. I acaba dient que ara li toca afrontar una nova etapa i un nou repte, però que sempre se sentirà orgullós del Sants.
Aquí tens tota la carta

Cristian Fabregat és el segon jugador del Sants que anuncia que la pròxima temporada no vestirà la samarreta verd-i-blanca. El primer a fer-ho, i també amb un comunicat a les xarxes, va ser Sergio Navarro, després de set temporades al club.