Selecció de futbol de Catalunya

Data:

Font: Viquipèdia

El 14 de juliol es va disputar el partit UE Sants - Catalunya (3-4) en homenatge a Josep Guixà. En aquest partit s'acomiadà de l'afició el jugador del Sants Carles Oliveras. La selecció nacional jugà amb la base del Barça, reforçada per jugadors de Badalona, Sabadell, Europa i Gràcia. El joc fou ofensiu per ambdues parts al llarg de tot el matx. En el descans el resultat era de 0-0. El gol de l'1-0 fou de Calvet. L'1-1 de Castro arribà deu minuts després. L'1-2 de Castro feu entrar la pilota per l'angle dret de la porteria blanc-i-verda. Amb l'1-3, Castro aconseguia el hat-trick. Piera marcà l'1-4 abans dels dos darrers gols. El resultat final fou de 3 gols a 4. En el partit d'homenatge al president del Sants i a les ordres del col·legiat Espelta, els equips s'arrengleraren així:
UE Sants: Casanovas, De Mur, Olm, Obiols, Duran, Pausàs, Cuchy, Calvet II, Miró (Garcia), Pons, Oliveras (Obiols)
Catalunya: Ros (Sants), Melenchón (Gràcia), Saura (Barcelona), Calvet I (Martinenc), Piera (Barcelona), Carol (Badalona), Diego (Barcelona), Castro (Badalona), Campabadal (Barcelona), Martínez-Sagi (Alfons XIII) i Parera I (Barcelona)