El Girona B cau a Sants però es manté a la zona mitjana de la classificació

Autor:

SANTS-GIRONA B
SANTS: Blanco, Gómez, Adrián Navarro, Lage, Hernández (Cura, m.89), Sergio Navarro (Hanson, m.70), Fabregat (Gala, m.75), Navas, Sáez(Franco, m.70), Molina i Avilés (Freixenet, m.75).
GIRONA B: Díez, Adri, Oriol Vila (Muhammed, m.78),Moha (Nahuel, m.61), Alexis, Adrià Escribano, Pastor (Portabella, m.74), Marc Ferrer, Soufiane (Juan-pi, m.61), Serramitja i Pau Morer
GOLS:1-0, m.30,Navas; 2-0, m.46, Sergio Navarro; 3-0, m.54, Adri(pp); 3-1, m.83, Marc Ferrer
ÀRBITRE:Pertegal Méndez. Va amonestar amb targeta groga els locals Fabregat, Avilés, Adrián Navarro, Gómez i Freixenet i als visitants Alexis, Oriol Vila i Pastor. El Girona B va caure davant el Sants en un partit en què els locals van portar la iniciativa en tot moment i, quan els gironins van voler reaccionar al principi de la segona part, un gol en pròpia porta d'Adri va significar la sentència pels de Pep Triadú. El partit va començar amb molt joc al mig del camp, els dos equips volien retenir els punts i es tractaven amb respecte, però van ser els locals els qui van aconseguir obrir primer el marcador, gràcies a un gol de Navas que va superar Díez. Amb aquest resultat per la mínima es va arribar al descans i,al primer minut de la represa, un nou gol dels locals, va servir per posar distàncies en el marcador. Els gironins buscaven tornar a entrar dins el partit, però, els locals,amb fortuna, van fer el tercer, gràcies a un autogol d'Adri. Final-ment, Marc Ferrer, va aconseguir el gol de l'honor dels gironins, en un final de partit molt ben controlat pel conjunt local. Amb aquesta derrota el Girona B es manté a la zona mitjana de la taula, amb 43 punts i encara el tram final del campionat amb la salvació matemàtica pràcticament a la butxaca