El Girona B perd contra el Sants, que va ser millor

Data: 27/04/2015

Font: L'esportiu

1a catalana. Els de Pep Triadú van plantar cara en els primers minuts, però els barcelonins van merèixer el triomf

SANTS 3
GIRONA B 1

SANTS: Carlos, Alberto, Picolo, Aleix, Guillem (Kuku, 89'), Navarro (Samu, 70'), Fabregat (Gala, 78'), Navas, Felip (Peque, 70'), Molina i Franc (Freixi, 78').
GIRONA B: Andrés, Salomon (Portabella, 77'), Ferrer, Adri, Escribano, Uri (Momo, 80), Alexis, Soufiane (Nahuel, 60'), Pau, Serramitja i Moha (Juanpi,60').
GOLS: 1-0 (32') Navarro. 2-0 (48') Navarro. 3-0 (54') Adri, en pròpia porta. 3-1 (85') Ferrer.
ÀRBITRE: Pertegal Méndez. T.G.: AAlberto, Picolo, Fabregat, Franc i Freixi; Uri, Alexis i Salomon

El Girona B va recuperar efectius per al partit d'ahir i va poder convocar setze jugadors; però, tot i així, nova ser capaç de sumar al camp d'un Sants que va ser amo i senyor del partit a partir del minut 20.En els primers vint minuts, tots dos equips van intentar dominar la pos-sessió a través de bones circulacions de pilota per terra, però a partir del 20' els locals van començar a dominar el matx i a disposar de més arribades que els gironins. En el 32', Navarro va poder fer el primer gol del matx, que donava avantatge al Sants a la mitja part. Després de la represa, tot just en el 48', un altre gol de Navarro va trastocar els plans dels gironins, que no van poder reaccionar.En el 54', després de molts rebots, Adri va introduir la pilota a la seva pròpia porteria i va fer pujar el 3-0 al marcador, que sentenciava el matx. Ferrer, a la sortida d'un córner, va fer el gol de l'honor per al Girona B, en el 85'.