Molta tensió i empat de la U.E. Sants a la Verneda

Data: 17/10/2007 06:14

Font: el3.cat

La cinquena jornada de lliga ha deixat el Sants amb 4 punts i en 15a posició

Dimecres, 17 d'octubre de 2007 - 06:14h

El Júpiter i la U.E. de Sants van arribar a la cinquena jornada de lliga amb el que podríem anomenar una certa situació d'urgència. Mentre que el Sants era 14è a la classificació amb tres punts, provinents de l'últim partit de lliga guanyat a casa davant del Marianao, el Júpiter era 18è i últim amb un únic punt.

Era clar, doncs, que el partit entre aquests dos històrics del futbol català no seria fàcil, i que tots dos equips buscarien la victòria amb més forces que mai.

Amb el mateix onze inicial que va guanyar al Marianao Poblet, fa set dies, Jaume Infiesta va sortir al terreny de joc de la Verneda, i passats 25 minuts el resultat es posava a favor del Sants. Una jugada per la banda dreta va ser tocada, dins de l'àrea, des de Jota fins a Luque, éssent aquest qui la va enviar al fons de la xarxa. El Sants, de nou, va saber aprofitar una de les poques ocasions que va aconseguir crear sobre la porteria del Júpiter.

El joc no va millorar, sinó que es va mantenir durant el que restava dels primers 45 minuts. En començar la segona meitat del partit, el Sants va patir algun moment de desconcentració, i es va deixar desbordar per la banda esquerra del Júpiter, ocupada per Carlitos, el millor del seu equip, i mig autor del gol de l'empat. Després d'entrar amb la pilota a l'àrea i de regatejar-se a un parell de jugadors del Sants va rebre una entrada de Morales, provocant el penal que transformaria Oriol. Així, l'1 a 1 definitiu pujava al marcador, tot i que el Sants, en les botes de Jota va tenir un parell de molt bones oportunitats per endur-se'n la victòria, però no van ser aprofitades.

La tensió va anar augmentant fins que, a uns 15 minuts pel final del partit, Dani, centrecampista del Sants, va ser golpejat. D'aquesta acció, que va tenir aturat el partit un parell de minuts, van sortir expulsats el jugador del Júpiter, Jordi, i el delegat del Sants, Jesús, per entrar al camp sense permís demanant explicacions.

Ja a punt d'acabar-se el partit, Jota va rebre la seva segona targeta groga, i va acabar també expulsat, i mirant el partit des de l'entrada al túnel de vestidors, juntament amb Dani (substituït després del cop) i el delegat Jesús.

La cinquena jornada de lliga ha deixat al Júpiter últim amb dos punts, i al Sants, amb 4 punts, en 15a posició a l'espera de la visita a Magòria el proper diumenge del Viladecans (13è).