Victòria del Sants amb Ramón Díaz a la banqueta

Data: 03/03/2008 08:53

Font: el3.cat

Resum esportiu de tots els equips de Sants-Montjuïc

Dilluns, 3 de març de 2008 - 08:53h

Aquesta setmana hi han hagut molts canvis en l'equip de la U.E. de Sants. La derrota per 2-4 davant del Júpiter en la jornada 22 havia deixat trastocat un equip que a principis de temporada aspirava a més que no una desena posició en lliga. Jaume Infiesta, fins ara entrenador del conjunt barceloní, va presentar la seva dimissió després de caure contra el cuer a casa. En una junta de club celebrada dilluns, es va decidir acceptar la dimissió d'Infiesta. A partir d'aquí el Sants ha buscat la solució, és a dir, un nou entrenador per l'equip, però Ramón Díaz, qui fins ara era el preparador físic del Sants, es va presentar voluntari per fer-se càrrec de l'equip. Avui, en la seva estrena com a entrenador en general, i com a entrenador del Sants, Díaz ha introduït algunes variacions en l'equip, i amb paciència i esforç ha aconseguit la victòria a casa del Viladecans.

Tot i que el club encara busca nou entrenador, l'opció temporal de Ramón Díaz es mantindrà com a mínim una setmana més, després del bon paper que l'equip ha ofert al municipal nou de Viladecans. I és que no s'ha guanyat amb diferència, no s'han fet molts gols, ni tampoc s'ha jugat el millor partit de la temporada, però el Sants ha donat una bona imatge, ha jugat bon futbol, no ha badallat en tot l'encontre i, finalment, ha trobat la recompensa.

El partit, sens dubte, ha estat molt igualat, i els canvis de Díaz han donat bon resultat. A la porteria del Sants ha debutat Carlos, que va arribar a l'equip fa només dues setmanes, i que avui ha entrat en el lloc que havia ocupat Pardo aquesta temporada. En defensa, Adam i Ángel han anat a parar a la banqueta, i Isaac i Morales han acompanyat a Agustín i Olías en la darrera línia de l'equip. En atac, Díaz ha mantingut a Oliver i Jota, i al centre del camp ha confiat en Dani i Tete. Per les bandes, com ja era habitual, han entrat Nabil i Acosta.

El gol, però, l'ha fet el màxim golejador de l'equip, amb 12 gols. Es tracta de Jota, que ha culminat una jugada al primer pal en què han participat Nabil, Dani i Adam (en la segona part ha substituït a Acosta). Corria el minut 81 quan el Sants s'ha avançat al marcador i ha col·locat el resultat definitiu que no només es tradueix amb tres punts gràcies a un 0-1, sinó també en moral per l'equip i pel que ara per ara és l'entrenador de l'equip, Ramón Díaz.

Ara queda una carrera fins a final de temporada, i el que pugui passar és del tot incert, ja que Díaz es manté, però no és definitiu, i tot pot variar segons les decisions que es prenguin des de la directiva. Per l'equip, ara toca pensar en l'Alcarràs, que visitarà el camp de Magòria el cap de setmana vinent.

Futbol

A Primera Catalana l'UE Poble Sec va guanyar per 0 a 1 contra el Morell en un partit on l'equip va fer molt bon paper en defensa.

La Gimnàstica Iberiana, a Regional Preferent, va guanyar per 2 a 3 contra l'Olímpic Can Fatjó aprofitant degudament les ocasions de contraatac que va tenir.

A Primera Regional, la mentalitat guanyadora del Mercat Nou Magòria li va permetre remuntar el 0 a 1 en contra i es va emportar els tres punts davant de l'Esparreguera.

Per la seva banda, l'UD La Marina va perdre per 2 a 3 contra el Pomar, en un partit on va mostrar molt bona progressió a partir de la segona part.

A Segona Regional, el derbi que havien de disputar l'Atlètic Poble Sec i l'Ibèria no es va disputar, ja que, passats 45 minuts de l'hora d'inici de l'encontre l'àrbitre encara no s'havia presentat.

L'UD La Marina B va empatar a 3 contra la Guineueta i aconsegueix així un punt que l'ajuda a intentar sortir de la zona baixa de la classificació.

Finalment, el Dinàmic Batlló va perdre per 0 a 2 contra La Florida, un dels forts de la classificació.

Futbol de veterans

L'Sporting Bonaventura va guanyar per 2 a 1 contra el Sant Feliu en un partit on es va presentar amb moltes baixes i, malgrat això, va aconseguir endur-se la victòria.

Futbol Sala

El Sansur, a Preferent Catalana va empatar a 8 contra l'SP 92, en un partit on podia haver-se endut la victòria, però a l'últim minut l'SP va aconseguir l'empat.

A Primera Catalana, el Farga Mercat Nou va guanyar per 4 a 0 contra el Sagrada Familia en un partit tranquil on va dominar amb facilitat.

El Sansur a Divisió d'Honor Nacional Catalana va perdre per 7 a 4 contra l'actual líder de la categoria, La Garriga.

Waterpolo Masculí

El CN Montjuic aquesta setmana disposava de jornada de descans.

Waterpolo Femení

Les noies del Mediterrani disputaran el partit contra el CN Sabadell el dia 5 de març. Per altra banda, les noies del CN Montjuic van perdre contra el Mataró, un rival complicat, per 7 a 4.

Con veiem, la competició nacional s'ha reprès.

Rugby

Aquesta jornada no ha estat massa favorable pels Gòtics. El Sènior A va perdre a Sitges, 28 a 10, el Sènior B va quedar 25 a 19 a Parets i les noies van perdre 47 a 0 contra la Santboiana.

Els juvenils, per la seva banda, van guanyar contra el BUC per 25 a 12.

Bàsquet

El JAC Sants va guanyar per 50 a 71 contra el Grup Barna en un partit molt complet i en el que va anar progressant al llarg dels diferents quarts.

El PROA va aconseguir una bona victòria contra el quart classificat, el Font Castellana, per 84 a 76 i continua traient bons resultats dels partits disputats contra rivals directes.

A tercera categoria, el Sant Antoni va perdre per 56 a 65 contra el Sant Joan Despí, un dels forts de la categoria.

Finalment, el BIM, al campionat territorial de Barcelona, va guanyar per 58 a 40 contra el Sant Antoni, en un partit tranquil i les noies, van perdre per 50 a 61 contra l'Alisos, un rival que es va mostrar superior.