Santfe-Sants, noranta minuts per vibrar amb un clàssic

Data: 11/02/2009

Font: Santfeliuenc FC Fundat l'any 1905

Autor:

Text:
Santfe-Sants, noranta minuts per vibrar amb un clàssic

El nostre Santfe se la juga davant la UE Sants. Noranta minuts per vibrar amb un clàssic del futbol català que enguany arriba amb tots dos equips a la part alta de la classificació. Una victòria del nostre equip suposaria fer un salt en les aspiracions d'ascens. Andrés González sap com són d'importants els punts en joc i també coneix molt bé els punts forts dels barcelonins. Al partit d'anada, el Santfe va ser superior i va guanyar per 1 a 3 a Magòria.
Pel que fa a l'amplia nòmina de la infermeria blanc-i-blava, la setmana passada ja vam poder veure sobre la gespa del Municipal de Cambrils el davanter Javi Pozo, i per a diumnege caldrà estar atent per copsar si Àlex Burch i Ivi ja poden disposar de minuts.

El Santfe celebra un dels tres gols que va fer a Magòria a la primera volta

La UE Sants es reivindica malgrat la baixa de Jota
Els verd-i-blancs van patir molt la baixa del seu davanter Jota. Jota, un dels millors atacants del futbol català va caure lesionat el passat gener i serà baixa per a la resta de la temporada. Malgrat aquest dolorós contratemps, el futbolistes de Pep Marguí s'han anat recuperant i arriben a Sant Feliu després d'encadenar tres victòries, una de particularment significativa davant la Iberiana en un partit polèmic. Els santsencs disposen de futbolistes de qualitat i amb experiència a Tercera i Primera Catalana, com ara Xavi Pascual, Siles, Acosta, Morales, Gatell o el recentment fitxat, Tacón.

Recordeu, doncs, 90 minuts per gaudir d'un gran espectacle i 90 minuts per donar tot el suport al nostre equip. El partit comença a les 12 del matí i serà dirigit pel barceloní Javier Ramos Sánchez. I com ja sabeu, a les 10 del matí esteu tots convocats a gaudir d'una generosa calçotada. No hi falteu!!! Hem d'omplir Les Grases!!!