L'Horta presenta recurs per alineació indeguda del partit que va perdre contra el Sants

Data: 11/04/2017 17:42

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports 

Text:
L'Horta presenta recurs per alineació indeguda del partit que va perdre contra el Sants

Els santsencs van jugar dos minuts amb 12 futbolistes i els hortencs presenten proves videogràfiques
Redacció | Dimarts, 11 d'Abr del 2017, a les 17.42L'Horta va perdre aquest diumenge a casa contra el Sants per 0 a 1, però en el tram final del matx es va produir una circumstància estranya i anòmala. En el minut 86 es va produir un canvi, Cornelius per Geri, que s'havia lesionat. Geri va tornar a entrar al camp, amb permís de l'àrbitre, i el conjunt de Tito Lossio va jugar dos minuts amb 12 futbolistes, fins que el davanter va tornar a sortir. El club hortenc ha presentat recurs a la Federació Catalana de Futbol i demana que li donin els tres punts per alineació indeguda.

El Sants es va imposar per 0 a 1 a l'Horta en el derbi de Primera Catalana, però al final del partit es va produir una situació anòmala. Cornelius va entrar per Geri, que s'havia lesionat, i aquest va tornar a entrar, amb permís de l'àrbitre. Els santsencs van disputar dos minuts del matx amb 12 jugadors, tal com demostra el vídeo que va gravar el cos tècnic que encapçala Xavi Molist.
Per aquest motiu, el club hortenc ha presentat recurs davant el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol. En l'escrit expliquen els fets, destaquen que l'àrbitre va donar permís per a que Geri tornés a entrar tot i estar substituït i que la responsabilitat és de la Unió Esportiva de Sants.
El club demana que el partit es doni per perdut al Sants per alineació indeguda i, per tant, els tres punts se'ls emporti l'Horta.
El resultat d'aquesta resolució pot ser transcendental perquè l'Horta és ara per ara líder, empatat a punts amb l'Andorra, amb 54 punts, i el Sants és tercer, amb 51, quan només resten sis jornades per acabar el campionat. En cas de triomf dels hortencs sumarien 57 punts i el Sants seria quart, amb 48. El primer classificat puja directament a Tercera Divisió i el segon disputa una eliminatòria amb l'altre segon del grup dos de la Primera Catalana.