El Sants intentarà trencar la mala ratxa contra el Figueres

Data: 31/10/2019 09:51

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
Els santsencs encadenen set derrotes consecutives a la Lliga

El Sants, que ha perdut els últims set partits que ha disputat, rebrà aquest diumenge, a les 12.15 h, a l’Energia la visita d’un altre equip de la part baixa, el Figueres. El partit es podrà veure, en directe, a través del web beteve.cat.

Una ratxa de set derrotes seguides

El Sants afronta el partit davant els figuerencs amb moltes urgències. L’equip de Tito Lossio ha encadenat set derrotes seguides a la Lliga, fet que l’han situat últim a la classificació amb només sis de 30 punts disputats.

L’últim partit en què els santsencs van puntuar va ser davant el Manresa, a la tercera jornada i des d’aleshores tot han estat derrotes (l’Hospitalet, Sant Andreu, Banyoles, Europa, Terrassa, Granollers i Vilassar).

El Figueres, per la seva banda, està tenint una temporada molt irregular. El conjunt de l’Alt Empordà ha guanyat tres partits (un contra l’Europa), n’ha empatat dos (un amb el Sant Andreu) i n’ha perdut cinc. Uns resultats que els han situat en la quinzena posició amb 11 punts, cinc més que el seu rival, la UE Sants.

El conjunt de Xavier Agustí, però, s’ha mostrat molt sòlid en defensa i és un equip que treu molt rendiment als gols que marca. Des de l’inici del campionat, només ha perdut dos partits per més de dos gols: va ser en les dues primeres jornades contra el Manresa i el Centre d’Esports l’Hospitalet.