L’Horta he trencat una ratxa de 9 partits invicte

Data: 10/04/2017

Font: UA Horta

L'Horta he trencat una ratxa de 9 partits invicte

L'informació ha estat extreta de J-28-Horta-0-1-Sants-9-04-17.pdf

L'Horta he trencat una ratxa de 9 partits invicte al perdre a casa amb el Sants per 0 - 1 en un partit gris on no ha jugat al nivell que se li pressuposa. Cal destacar que al minut 42 i 40 segons de la segona part el Sants ha jugat amb 12 jugadors quan ha entrat Cornelius i el jugador del Sants canviat, Geri, ha tornat a entrar cal camp, moment en que ja hi havia 11 jugadors i per tant ha jugat amb 12. En total, el Sants ha jugat amb 12 jugadors sobre el terreny de joc durant poc més d'un minut.
El partit ha tingut una primera part molt espessa per part de l'Horta davant un Sants que ha impedit que el conjunt de Xavi Molist fes el seu joc habitual. La primera gran ocasió del partit ha estat pel Sants, amb un xut al pal de Guille. L'Horta no s'ha trobat còmode en cap moment i no ha creat perill fins gairebé la primera mitja hora de joc, en un córner que Galeano y Reyes no han encertat a enviar a gol per molt poc. Per contra, el Sants ha tingut moltes arribades, de Fran i Geri, amb xuts fora, a més d'una de Borrull que ha salvat Buetas. El Sants ha tingut 5 córners durant la primera part, fent treballar molt defensivament a l'Horta, que ha arribat al descans amb 0 - 0 com a millor noticia.
A la segona part tot s'ha girat en contra quan al 47' Borrull ha rematat una centrada a boca de gol que ha significat el 0 - 1. A partir d'aquí l'Horta ho ha intentat tot, pero encara sense trobar el seu nivell de joc habitual. El Sants s'ha dedicat a perdre temps i a gestionar el marcador en tot moment, mentre l'Horta ho intentava a la desesperada. Al tram final ha tingut dues arribades amb molt perill, d'Arranz i Genís, pero la pilota no volia entrar. En el tram final, al minut 85, és quan el Sants ha jugat amb 12 jugadors durant més d'un minut.
L'Horta queda ara per ara amb 54 punts, a l'espera del partit Llagostera “B” – Andorra que pot treure-li el liderat o fer-lo mantenir en cas de victòria llagosterenca. El proper partit, després de l'aturada de Setmana Santa, serà al camp del Manresa el 23 d'Abril a les 12:00h