MANRESA - U.E. DE SANS

Data: 08/04/1929

Font: La veu de Catalunya

Autor:

Text:
MANRESA - U.E. DE SANS
L'equip sansenc, que havia ocupat el primer lloc en el torneig de classificació, està perdent tot el prestigi conquerit. Un equip que semblava, temps enrera, l'indiscutible primer. Ja va en tercer lloc, car no juga de bon tros com ho feia en cómençar aquest torneig ni com jugà el campionat da Catalunya. El Sans, doncs, podem considerar que és un equip en franca decadència, si no s'hi posa remei.
El partit al camp del Manresa fou durissim, més en la segona part que en la primera, i l'àrbitre no filà gaire prim: expulsà el jugador sansenc Valls perquè es defensà, amb les mans, d'unes <> amb els peus d'un jugador terrassenc.
La primera part acabà amb l'empat a zero, i els dos gols del Manresa foren aconseguits al segon temps, en mig d'una lluita plena de violencies. De totes maneres, la víctòrla del Manresa fou indiscutible. Amb violència i sense violències jugà més i millor que el Sans.
L'àrbitre, senyor Pujol, arrenglera els equips així:
Manresa: Corrons. Miquel. Martí I, Delgado. Marti II, Tort, Galobart, Pequerul, Escrits, Roca i Guix. U. E. de Sans: Casanovas, Demur, Torredeflot, Besolí, Climent, Creixells, Pausas, Calvet, Miró, Valls i Landa.