Prèvia CF Olesa - Sants

Data: 03/03/2012

Font: (enllaç trencat)

Autor:

Text:
Prèvia CF Olesa - Sants

22ª jornada pel CF Olesa que rep diumenge al Sants en un nou partit al Municipal de les Planes. Un conjunt olesà que té pendent els 5 minuts finals de l'enfrontament davant la Gimnàstica Iberiana, que recordem va suspendre al minut 89 per incidents a la graderia. L'Olesa afronta el partit davant el Sants amb l'objectiu de sumar, sense mirar la classificació, tenint en compte que els equips que es troben tot just per sobre de la taula estan massa lluny per pensar en atrapar-los.
Els tècnics olesans Isaac Núñez i David Raso comptaran amb les baixes de Farràs i Rubén lesionats, Charly no hi serà per motius personals i Pau haurà de complir un partit de sanció. Per contra, són novetats a la convocatòria Hidalgo, Peña i Millán que ja s'han recuperat de diferents problemes físics. El propi Millán i Ferran arrosseguen algun problema físic, tot i que no els ha d'impedir estar a disposició del cos tècnic.
Convocatòria: Alberto, Jordi Fuentes, Roger, Hornos, Zajara, Álex Gómez, Juanito, Millán, Jordi Plaza, Carlos, Mario, Hidalgo, Perea, Crístian, Juanlu i Ferran.