La primera final en majúscules

Data: 23/02/2020 02:00

Font: L'Esportiu de Catalunya - L'Esportiu

Autor: J.S. 

Text:
La primera final en majúscules

3a divisió. El Banyoles visita el camp de l’Energia per enfrontar-se al Sants (12.15 h), el cuer, a qui esperen distanciar fins als nou punts

Al Banyoles li queden catorze finals per aconseguir el gran objectiu fixat per l’entitat, la permanència a la categoria. Si bé cada partit és important, enfrontar-se a un rival directe com el Sants converteix el duel en vital. Els del Pla de l’Estany visiten el camp de l’Energia per jugar contra el cuer de la classificació, un Sants que s’aferra a les seves esperances de mantenir-se en la lluita per la salvació i a qui, en cas de victòria, els banyolins deixarien molt tocats i a nou punts.

Els jugadors d’Adam Fontes, però, estan ben avisats, ja que els barcelonins només han puntuat com a locals –li comptabilitzen tres punts al camp del retirat Reus com a tots els equips–, uns símptomes que indiquen que a casa, el Sants és molt perillós. Al reduït terreny de joc de l’Energia hi han perdut clarament equips com el Peralada (4-2), el Figueres (3-1) i la Pobla (4-0).

Fontes recupera els jugadors que van passar per un procés gripal la setmana passada i tindrà les baixes de Via, sancionat, i Turon, Ferru i Bech, tots tres lesionats.