Font: (enllaç trencat)

Autor:

Jornada 5

Alberto ha tingut l'estrena menys desitjada per un porter

Golejada difícil de digerir d'un Olesa que s'ha quedat amb 10 al minut 22 per vermella directa a Dennís. Ha arribat un moment que els olesans han baixat els braços i els gols han anat caient com una llosa.
El partit ha començat amb clar domini local. El Sants ha tingut 3 ocasions clares en els primers minuts que han estat el preludi del que acabaria sent l'enfrontament. El porter Alberto, que debutava en la seva segona etapa amb la samarreta olesana, ha quallat uns bons primers minuts aturant les envestides del conjunt barceloní. Però al minut 22 ha arribat la jugada que ha deixat en inferioritat a l'Olesa. Dennís ha fet falta al davanter Cano, el col·legiat ha considerat que era ocasió manifesta de gol i l'ha expulsat. I en el minut 29 del partit, un error en la sessió del central Valle l'ha aprofitat Cano per fer l'1 a 0. Al minut 39 també Cano ha fet el segon aprofitant un rebuig del porter Albert. I abans del descans un ràpid contraatac del Sants l'ha finalitzat Raul Hernández fent el 3 a 0.
I a la segona part l'Olesa s'ha vist superat en totes les facetes del joc davant un Sants que ha jugat a plaer. El 4 a 0 l'ha fet Raul Hernández aprofitant una pilota morta dins l'àrea. El 5 a 0 ha estat un autèntic golàs de Xavi Pascual amb un xut que ha tret les teranyines de la porteria d'Alberto. El 6 a 0 ha estat obra de Quim Ruiz, de cap. I la golejada l'ha tancat Edu al minut 85 fent el 7 a 0 definitiu.
L'Olesa segueix sense saber el que és puntuar aquesta temporada. La setmana vinent visita el Municipal de les Planes el Torreforta.

FITXA TÈCNICA
Sants 7
Carulla, Fabregat, Quim Ruiz, Esteban, Javi López, Xavi Pascual (Castillo min. 85), Peke (Ridao min. 61), Soler (Galo min. 76), Cano (Edu min. 80), Juste i Raul Hernández (Heras min. 70).
CF Olesa 0
Alberto, Funes, Roger Peña, Dennís, Valle (Perea min. 46), Toni Hornos, Pau (Ferran min. 76), Hidalgo (Escalé min. 58), Juanlu, Óscar (Carlos min. 65) i Juanito (Arbonés min. 58).
Gols: 1-0 Cano min. 29, 2-0 Cano min. 39, 3-0 R. Hernández min. 42, 4-0 R. Hernández min. 48, 5-0 Xavi Pascual min. 70, 6-0 Quim Ruiz min. 75 i 7-0 Edu min. 85.
Àrbitre: Bouchaib, Rhazli.
Targetes: Fabregat, Edu Soler i Heras / Hidalgo, Funes i Dennis amb vermella directa.