U.E. Sants 2 - U.D. Torredembarra 0

Data: 20/05/2013 23:06

Font: el3.cat

Autor: Marc García 

Text:
U.E. Sants 2 - U.D. Torredembarra 0
Important, merescuda i treballada victòria l'aconseguida pels nois de Fernando Navarro davant d'un dels equips directes en la lluita per la permanència dels santsencs, en la primera de les tres finals que ha d'enfrontar el club
Dilluns, 20 de maig de 2013 - 23:06h

Important, merescuda i treballada victòria l'aconseguida pels nois de Fernando Navarro davant d'un dels equips directes en la lluita per la permanència dels santsencs en la primera de les tres finals que ha d'enfrontar el club.


L'equip sens dubte necessitava d'un partit així, per la seva confiança i autoestima. Dominat pràcticament per complert i amb la efectivitat necessària als moments clau de partit. La resurrecció de Pipo Sala després d'un lesió és una notícia esperançadora, ja que va ser el jugador més rellevant del partit, aconseguint el primer gol i assistint en el segon.


A tocar del quart d'hora, una pujada de Cristian Fabregat per la dreta, deixarà sol a Geri en la mitjapunta, i esperant desmarcada d'algú, la trobarà amb Pipo Sala, que rebrà al espai i aquest definirà amb qualitat aconseguint el 1-0.


A partir d'aquí, els visitants aniran de menys a més fent-se una mica més amb el control del partit, però sense causar gaires problemes a la porteria de Chueca. L'única rematada amb perill, una de cap al segon pal, després d'una molt bona centrada que marxarà fora.


L'equip aconseguirà aguantar el 1-0 cosa que la represa serà encarada amb molta més confiança, i s'ha de dir que el grau de concentració va ser molt alt. Molt seriosos en defensa, aquest cop, no hi haurà gol només iniciar-se la segona meitat, i com a la primera, l'equip al tocar del quart d'hora aconseguiria el 2-0, després de que Pipo Sala habilités a Adri, que llençant-se al terra remataria a gol la jugada.


Amb aquest resultat que feia temps que no es donava a l'Energia no es podien escapar els 3 punts, i així va ser. Els visitants s'estirarien per tal de marcar, fent que el partit es trenqués per moments, però sense que cap equip finalment ho pogués aprofitar per tal de variar el marcador.


Per tant, victòria i primer objectiu complert amb una afició que se li ha de reconèixer que va jugar un paper realment important. Següent partit, no hi ha excuses doncs per poder seguir donant suport en la propera final davant el Tecnofutbol, al Municipal de Can Dragó (Barcelona) a les 12h.Una crònica de Marc Garcia - Sants 3 Ràdio