La U.E. Sants aconsegueix un meritori empat al camp del líder la U.E. Vic (1-1)

Data: 08/11/2010 19:55

Font: el3.cat

Autor: Marc García 

Text:
La U.E. Sants aconsegueix un meritori empat al camp del líder la U.E. Vic (1-1)
L'equip dirigit per Pep Marguí, va aconseguir sumar el seu primer punt a domicili, potser en el camp més difícil que ho podia fer en aquest començament de campionat.
Dilluns, 8 de novembre de 2010 - 19:55h

L'equip dirigit per Pep Marguí, va aconseguir sumar el seu primer punt a domicili, potser en el camp més difícil que ho podia fer en aquest començament de campionat de Lliga.


A més, si no hagués estat per la pèssima actuació arbitral de la tripleta del col?legi gironí, hauria fet que s'emportés els 3 punts del Municpal de Vic, ja que el golàs aconseguit per Dani Acosta a les acaballes del partit (minut 85) va ser igualat per un gol increïble del conjunt viguetà al minut 96, en el temps de descompte.


En general va ser un partit atípic. Molt gris pel que fa a futbol, a on en la primera meitat se'n va veure ben poc, amb molt poques arribades per ambdós equips, i a on la presència arbitral cada vegada anava més 'in crescendo' (com l'expulsió per doble targeta groga a un dels centrals de l'equip local, o en una jugada polèmica a l'àrea blanc-i-verda on el col?legiat principal va perdre els estreps i papers, sense saber que fer ben bé amb les seves decisions) traduïnt-se en un total de 15 targetes grogues mostrades i 2 expulsions durant el transcurs del matx.


Finalment, sabor agredolç potser per la U.E. Sants després d'haver realitzat un partit molt seriós en actitud i disciplina tàctica, aprofitant-se d'un mal partit dels locals, però amb la sensació de poder haver-se'n emportat els 3 punts cap a casa. Ara toca, confirmar aquestes bones sensacions davant la visita de l'A.D.Guíxols la propera jornada.Una crònica de Marc Garcia