U.E.Vista Alegre 3 - U.E.Sants 1

Data: 22/10/2012 00:40

Font: el3.cat

Autor: Marc García

Segona derrota de la temporada pel conjunt de Julià Garcia no exempta de polèmica. El conjunt blanc-i-verd es queixarà força de la tripleta arbitral tarragonina. Proper partit aquest diumenge davant el Cervera al camp de l'Energia.
Dilluns, 22 d'octubre de 2012 - 00:40h

Potser amb raó, ja que als 10 minuts de partit, un penal molt rigorós xiulat en el servei des de la cantonada, decantarà la balança ben d'hora pel conjunt local, amb Jarabo transformant la pena màxima. I més quan Pujante, poc seguit, es llençarà per darrera a tocar de la línia de fons, pispant la cartera al defensor de Sants (arriscant-se a una possible falta no assenyalada), fent-se amb la esfèrica prop de l'àrea petita, i servís una passada de la mort per Alberto que no fallà a boca de gol. Per tant, en menys d'un quart d'hora, el Sants ja perdia per 2-0 a Castelldefels.

La resposta però no trigarà en donar-se, ja que als 5 minuts, una gran passada de Fran a l'esquena dels defensors serà aprofitada per la diagonal de Gery, que amb molta qualitat i solvència superarà amb un toc suau la sortida de Planagumà. Amb això, el Sants veurà com tampoc es considerarà penal en una jugada individual de Marc Franco per banda esquerra.

Veient aquest perill, el conjunt local es replegarà esperant que arribés el descans sense cometre cap tipus de risc.

A la segona meitat, cap dels dos equips arriscarà per aconseguir un gol. Ambdós equips especularan amb el resultat sabent que un gol en contra seria determinant per les aspiracions en el partit. Només ho farà el conjunt visitant al tram final del partit, sense èxit, i a més encaixant un gol al minut 89 a càrrec de Pujante a boca de gol després d'una gran jugada individual d'Alberto tornant-li així l'assistència realitzada a la primera meitat.

Toca passar pàgina i pensar en el proper partit davant el Cervera al camp de l'Energia, esperant que la tornada a casa sigui el retorn de la victòria.