El Sants suma un empat insuficient contra el Banyoles

Data: 23/02/2020 14:16

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports 

Text:
El Sants suma un empat insuficient contra el Banyoles

Els verd-i-blancs aconsegueixen un punt que no serveix per deixar de ser cuer (0-0)

Redacció Esports | diumenge, 23 de febrer del 2020, a les 14.16

El Sants i el Banyoles s'han repartit els punts en un duel en què els verd-i-blancs han tingut les ocasions més clares del partit, però la falta de punteria ha acabat per condemnar les seves opcions. El partit s'ha resolt amb el marcador inicial de 0 a 0.

El Sants posa el domini i les ocasions

El partit ha començat una mica adormit. Els jugadors dels dos equips tenien molt clar el que hi havia en joc i la tensió en els primers moments ha estat màxima. A partir del minut 15, el Sants ha imposat el seu domini. La pilota ha estat en camp contrari molta més estona que no pas a prop de la seva àrea. Tot i això, no ha estat fins al minut 30 quan han arribat les ocasions més clares pels santsencs. Una pilota al travesser de Josele, una xilena de Navarro i una mala sortida del porter del Banyoles han estat les arribades del Sants més clares, però l'esfèric no ha volgut entrar a la porteria i s'ha arribat al descans amb el 0 a 0 al marcador.

El Banyoles sap patir amb 10 jugadors

L'inici de la segona part ha estat semblant a la primera. Han tornat els nervis als jugadors i, pràcticament, no hi ha hagut arribades clares a cap de les dues àrees. Al minut 55 una acció imprudent de Nil, central de Banyoles, ha deixat als gironins amb 10 jugadors. Els visitants no han sofert gaire el cop i el Sants ha començat a dominar de manera absoluta, però sense profunditat i sense grans ocasions. Els minuts han continuat avançant i els verd-i-blancs han demanat un parell de penals a la part final, però l'àrbitre no ho ha considerat suficient per assenyalar la pena màxima. El marcador tampoc no s'ha mogut al descompte i Sants i Banyoles s'han acabat repartint els punts.

La valoració de Tito Lossio