GERY DECIDEIX PEL SANTS

Data: 05/08/2012 02:01

Font: ceeuropa.cat

Categoria principal o arrel: Primer Equip Categoria: Notícies Publicat el Diumenge, 05 Agost 2012 02:01

Primer test de la pretemporada

EuropaEl primer compromís d'estiu del Primer Equip escapulat -i també el primer del seu rival- es va resoldre amb un gol del santsenc Gery al minut 12 del primer temps del derbi disputat al Municipal de l'Energia, a la Zona Franca. L'Europa afronta avui el segon amistós d'agost a Taradell, abans d'encarar la primera cita oficial, el proper dimecres en Copa Catalunya a Vilassar de Dalt.

Marcador

Marcador

Primera part
Com manen els clàssics sistemes de treball de la pretemporada, tant Europa com Sants van disputar el primer compromís d'estiu amb les cames encara carregades de les primeres sessions de treball i això es va traslladar al terreny de joc. No obstant, els dos equips van sortir a jugar sobre la gespa artificial de l'Energia amb ganes d'agradar a l'escàs públic que es va acostar al recinte.

Al minut 12 de partit, en l'ocasió més clara de tot l'encontre per a qualsevol dels equips, el local Gery va aprofitar una precisa passada a l'espai per a superar el porter Rafa Leva en la seva sortida i, de xut creuat, foradar la xarxa europeista i transformar l'únic gol que veuria el partit. L'Europa, dominador de la pilota i amb una major intenció d'atac en tots els minuts posteriors del primer temps, va fer sobrevolar la pilota prop de la porteria rival però sense remat clar.

Segona part

La tònica del segon temps no va variar, lògic a aquestes alçades d'estiu. L'equip gracienc va deixar un major regust de consistència i va provar de combinar, quan va ser possible, per avanar líniies i buscar la porteria rival, en aquesta ocasió molt més per les bandes. No obstant, les opcions clares de diana no van venir donades, tampoc per part del Sants, que ja plantejava el partit a la contra.

Al minut 76 va arribar la més clara de l'Europa una jugada per banda dreta on, després d'una centrada en paral·lel, ni Epitié al pal curt ni Diego al segon pal, tots dos lliscant per terra, van poder impactar la pilota al fons de la xarxa per ben poc. Les aproximacions a porteria fins al final de l'encontre van caure del cantó escapulat, però de forma molt tímida.