C.E. Cervera 3 - U.E. de Sants 1 -Jorn. 25 Temp. 2012/2013

Data:

Autor: Marc García

Derrota d'aquelles doloroses pel conjunt de Julià Garcia que perd contra un dels rivals directes ara mateixa a la classificació i que deixa al conjunt de Sants-Montjuïc en zona de descens (amb un partit menys que es disputarà aquest dijous Sant).

Una primera part per oblidar després d'arribar al descans amb 2-0 al marcador. L'equip sens dubte, es veurà afectat per les nombroses baixes que presentava l'equip i crec que també per un terreny de joc força petit, d'aquells que són incòmodes, i on els locals més acostumats a aquelles dimensions dominaran i sorprendran al seu rival.

Als 5 minuts, una falta comesa sense cap sentit en un posició molt perillosa i perfecta per un llançador, permetrà Figuerola posar el 1-0. Aquest fet, farà incrementar el nerviosisme al conjunt barceloní que veient que el seu lloc no serà tan fluït com volien, i que les seves ocasions seran poc amenaçadores, la confiança anirà minvant fins tal punt que ho aprofitarien els locals per posar setge progressivament a Chueca i aconseguir el 2-0 a la mitja hora de joc quan Carlos Martínez tindrà tot el temps del món per aconseguir realitzar el seu xut.

Arribada la represa, als santsencs no li quedava altre que arriscar, ser més agressius per intentar capgirar la situació. I la veritat és que el caire va ser totalment diferent, aprofitant-se d'uns locals molt més conservadors, els visitants milloraran la seva versió de joc aconseguint el 2-1 al minut 52 amb un autèntic golàs de mitja xilena de tisora de Dani Illescas que va fer emmudir el camp cerverí. La dinàmica canviarà i el Sants disposarà de vàries ocasions o intents per fer l'empat a càrrec dels seus davanters, però sense la recompensa necessària que hagués permès poder disputar el partit de bat a bat.
Com sol passar en aquestes situacions, a falta d'un quart d'hora aproximadament el partit es començarà a trencar, amb uns que volien posar terra de per mig volent sentenciar i amb d'altres que volien disputar l'empat.

Finalment, i després de dues clares arribades locals, a la tercera, amb molta facilitat Porrodon farà jugada personal pel flanc esquerre de la defensa visitant, i farà la passada de la mort des de la línia de fons a tocar de l'àrea petita per a que Gallardo marqués a plaer el 3-1 al minut 89.