U.E. de Sants 0 - C.F. Igualada 3 -Jorn. 14 Temp. 2012/2013

Data: 17/12/2012

Font: (enllaç trencat)

Autor: Marc García 

Text:
U.E. de Sants 0 - C.F. Igualada 3 -Jorn. 14 Temp. 2012/2013

Cinquena derrota consecutiva dels de Sants, que no aixequen cap i ja es situen en zona de descens directe.

Partit on els locals com en darreres ocasions, no han donat la sensació de causar gaire perill en la seva línia atacant.

L'Igualada sempre descarat i amb bon tracte de pilota, sortiria amb les idees molt clares des del principi, i sabia que hauria d'arriscar si volia treure'n alguna cosa de profit en la seva visita al Camp de l'Energia. Així que pràcticament en la seva tercera arribada, un refús de Chueca anirà a parar a Pep Pagès que amb el cap i pràcticament quasi sense voler passarà la pilota per sobre de tots els defensor entre ells Rangel, que intentarà amb un esforç insuficient per evitar el primer gol al minut 13 de partit.
Un conjunt visitant ben organitzat tàcticament, s'aprofitarà ràpidament del seu rival un tant nerviós per tal de replicar la situació adversa, això farà que un desajust defensiu, l'aprofités amb molta astúcia Palet, que en el mà a mà amb Chueca no fallarà i els de l'Anoia es posarien dominant en el partit al quart d'hora del mateix.
El conjunt local intentarà reaccionar, però ho farà tímidament en poques arribades, una d'elles demanant un possible penal sobre Marc Franco, que quedaria en no-res.

A la represa, les coses no podran començar pitjor, quan Baraldes amb cama esquerra des del llançament de falta per la dreta, faria el 0-3 en les típiques i anomenades ara com a 'centrades-xut' que acaben enverinant-se molt pel porter si no hi ha cap company que la pugui treure abans de que boti a la gespa.
A partir d'aquí, la sensació va ser de que l'estat anímic de l'equip s'ensorrava donant per perdut el partit, però no la seva imatge, sobretot degut al fet de que els visitants els cediran la iniciativa per tal de controlar el partit, buscant alguna contra que pogués tornar a fer mal. Així que l'equip barceloní disposà d'alguna arribada amb més claredat com un xut de David López molt fluixet, o una bona jugada que Dani Texeira desaprofità enviant la pilota molt per sobre del travesser.

Amb aquesta derrota l'equip ja és el que més gols encaixa del grup.
Ara sens dubte, el partit contra el cuer: el Torredembarra, no deixa marge a l'error per marxar de Festes Nadalenques de la millor manera possible.
Un partit que recordem es disputarà a les 16h. del dissabte dia 22.

Marc García