Somriures i llàgrimes a La Energia

Data: 02/09/2013 22:57

L'informació ha estat extreta de udgornal.com

Primera derrota de la temporada davant la històrica UE Sants (3-2).

Típic partit de pretemporada amb dues parts molt diferenciades: una primera on els locals van ser superiors al nostre amateur i una segona on els visitants van estar a prop de l´empat.

El partit va començar amb domini local i abans d´acabar el primer quart d´hora, la UE Sants anotava dos gols després d´aprofitar dues errades defensives dels de Javi Santisteban.

Es va arribar al descans amb 2 a 0 al marcador i els riberenys havien de reaccionar.

Després del descans, la UD Gornal va estirar les línies i els locals llençaven perilloses contres, acabant una d´elles en penal. El tres a zero no deixava gens marge pels visitants que es van llençar en tromba a l´atac.

Un incisiu Michael va sorgir quan l´equip més el necessitava. Dues genialitats del davanter van acabar en penal, transformats per Mora i Marcos.

A partir d´aleshores, domini visitant però sense fruits ja que no es va moure el marcador.

Aquest partit va posar en evidència algunes carències de l´equip ribereny que hauran de ser resoltes de cara al primer partit de lliga aquest pròxim diumenge davant el CF Begues.