Guanyar per canviar la dinàmica

Data: 08/11/2019

Font: Cerdanyola FC

Autor:

Text:
El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 10 de novembre la visita de la Unió Esportiva de Sants en el partit corresponent a la jornada 12. Els vallesans, catorzens amb 13 punts, no han trobat la regularitat que els doni tranquil·litat a la classificació i buscaran una victòria a Fontetes que reforci la confiança per poder entrar en una dinàmica positiva. Davant tindrà un Sants en una situació delicada. Dinovens amb 9 punts, els barcelonins necessiten sumar per sortir de la zona de descans. Però compte perquè la setmana passada van trencar amb una dinàmica complicada de set derrotes consecutives guanyant al Figueres. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Juan Manuel Martin Varas.

Toni Carrillo explica que l’equip està treballant bé i només pensa a guanyar diumenge: “Volem fer millor el punt que vam sumar a Vilafranca amb una victòria a casa, però no serà fàcil perquè els rivals competeixen molt bé. Volem pujar llocs a la classificació”. Respecte la dinàmica que travessen els verds, Carrillo afirma que “a aquesta categoria és força difícil agafar una regularitat perquè hi ha molta igualtat i els resultats varien molts. Inclús els equips de dalt. Dels onze partits que portem, en dos o tres hauríem pogut sumar punts d’una forma millor però no ha pogut ser perquè no hem estat suficientment regulars”.

El míster verd també avisa de la dificultat del rival amb què es trobaran: “Espero un Sants molt competitiu com sempre. Sap que és un equip humil, però lluita totes les pilotes i sempre ens ha costat jugar contra ells. La setmana passada van guanyar, per tant vindran amb moral i això els fas ser encara més difícils de batre”.

En l’apartat de baixes trobem a Manu Martín lesionat.
Cerdanyola FC – UE Sants
10-11-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes