Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Data: 15/02/2020

Font: U.E. Sant Andreu

Autor:

Text:
Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

El Sant Andreu rep aquest diumenge (12:00h) el Sants al Narcís Sala. Els santsencs arriben amb urgències a l’estadi andreuenc perquè necessiten sumar per a continuar lluitant per la permanència, mentre que els quadirbarrats necessiten els tres punts per a seguir pressionant el Terrassa i L’Hospitalet i consolidar la tercera posició.

El partit entre el Sant Andreu i el Sants és un derbi de dos clubs històrics que hi arriben amb necessitats diferents. L’equip de Mikel Azparren és tercer en solitari amb 43 punts, a quatre dels colíders i amb només tres punts de marge sobre el cinquè. Guanyar al Narcís Sala és imperatiu pels quadribarrats.

El Sants, després d’una bona temporada en el seu retorn a Tercera, competeix cada jornada per a evitar el descens i necessita sumar de tres en tres. Els santsencs encadenen cinc jornades sense guanyar i això els ha situat com a últims classificats, amb 20 punts.

Azparren té les baixes de Serramitja i Brugué per lesió de llarga durada, així com David Serrano. Sergi Moreno, Noguera i Josu compliran un partit de sanció. Terrats és dubte per molèsties que van obligar a substituir-lo diumenge passat al descans. El Sants té les baixes de Fàbrega i Mulero per sanció.

UE SANT ANDREU – UE SANTS

Competició: Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 16 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Ainara Andrea Acevedo Dudley (del. Barcelona), assistida per Matilde Esteves-Garcia Biajakue (Granollers) i Pauli Teruel Soler (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Footters i Betevé