El Sant Andreu s’emporta el derbi davant el Sants amb remuntada inclosa

Data: 22/09/2019 16:54

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Els dos equips barcelonins han regalat un autèntic partidàs als aficionats i s'han marcat fins a sis gols

Sant Andreu i Sants han signat un autèntic partidàs digne del primer derbi barceloní de la temporada. El Sant Andreu s’ha endut la victòria per 2 a 4 amb una remuntada a la segona meitat.

Primera part elèctrica

El derbi ha començat de manera trepidant i amb molta intensitat per part dels dos conjunts. El Sants ha obert la llauna al minut 9 amb un gol de Juli. El Sant Andreu ha replicat al minut 20 amb un gran cop de cap de Josu que ha establert l’empat a 1. Tot seguit, el Sants ha aprofitat la pilota aturada per fer el segon. Després d’una falta lateral gairebé sense angle, un defensa andreuenc s’ha fet el gol en pròpia porteria. Els quadribarrats no han afluixat i han buscat amb insistència l’empat. A cinc minuts del descans, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable als homes de Mikel Azparren. Ton Alcover ha estat l’encarregat de llençar-lo i no ha fallat des dels onze metres. Al descans s’ha arribat amb el resultat d’empat a 2.