Data: 10/05/2018

Autor: Tania Soler

El Viladecans s'emporta els 3 punts i retalla distàncies amb el líder

Els blanc-i-verds cauen derrotats i es queden sense opcions de promocionar

L'encontre va començar amb domini visitant, pressionant i creant ocasions molt clares que van fer lluir el porter Yamandú. El Sants per la seva banda feia el seu joc al contraatac però sense crear perill.

A poc a poc el partit es va anar igualant i el joc es va centrar al migcamp, amb alguna arribada aïllada sense destacar. Al 33? Gaudioso va tenir l'ocasió més clara per als blanc-i-verds amb un xut suau des de la frontal de la gran que Santi va parar sense massa dificultat. Minuts després el col·legiat assenyalava penal per unes suposades mans dins de l'àrea santsenca, Roger es va encarregar de transformar la pena màxima i d'obrir el marcador, anotant el 0-1 amb el qual s'arribaria al descans.

A la segona part els locals van sortir a per l'empat, i al 53? Alberto aprofitava un petit aldarull a l'àrea per igualar el marcador.

A partir d'aquí el joc es va revolucionar i va començar la pressió per ambdues parts, amb l'ambient una mica tens perquè cap dels equips aconseguia anotar el segon.

No va ser fins al minut 89 que Mario va aconseguir un golàs amb un llançament directe des del córner, que suposava el 1-2 definitiu i els 3 punts que els permeten seguir somiant amb l'ascens.

D'aquesta manera el Sants és 5è, amb 51 punts, 36 gols a favor i 33 en contra.