Autor: Tania Soler

Els blanc-i-verds segueixen sense guanyar

Partit disputat però sense encert de cara a porteria

Abans de començar l'encontre l'entitat va obsequiar al jugador Sergio Navarro per la seva recent paternitat, amb una samarreta amb el nom del nouvingut, Marc.

En els primers minuts de joc, encara que va ser el Vila-seca el que va tenir l'ocasió més clara, eren els santsencs els que dominaven el partit. Cervantes al 15 i Joan, un minut després, ho intentaven amb bons xuts que el porter Vila aconseguia frenar.

Quan semblava que els locals ho tenien dominat Valerio no va desaprofitar una errada dels blanc-i-verds, i amb un xut creuat al segon pal, anotava el 0-1. Per la seva banda el Sants no va donar treva i dos minuts després, en el 21, Chicho igualava el marcador, pujant el 1-1.

A partir d'aquest moment semblava que eren els visitants el que agafaven les regnes del joc, amb més pressió i ocasions, però Yamandú va impedir que es mogués el marcador i es va arribar al descans amb l'empat a un.

El segon temps va començar igualat i amb molt joc al centre del camp. A poc a poc els de Tito Lossio van tornar a dominar el partit, tot i que el Vila-seca creava molt perill al contraatac. Tots dos equips van lluitar, però tenien la sort en contra i no hi havia manera de moure el resultat.

L'ocasió més clara de la segona meitat la va tenir el Vila-seca a pocs minuts del final, quan un mal entès entre Yamandú i Carlos va provocar que la pilota es passegés per la línia de gol, però finalment el porter local va salvar la situació.

Sense temps per a molt més i amb un bon treball de les defenses, el col·legiat va donar per acabat el partit amb un just repartiment de punts.

D'aquesta manera el Sants és 7è, amb 36 punts, 21 gols a favor i 21 en contra.