89 C.F. Vila-seca Domínguez
90 U.E. Sants 1 - C.F. Vila-seca 1
Videos (mes videos)
Comentari
El Sants s'està convertint en l'equip d'un únic gol. Estem a la jornada 21 i en rares ocasions el Sants ha marcat mes de un gol, i cap vegada mes de dos. I l'inrevés, rarament rep mes d'un gol, tret d'alguna estranya excepció. Per tant els seus resultats es mouen entre el 0 a 0, 1 a 0, 0 a 1 o 1 a 1. Com a molt un 2 a 1 o 1 a 2. I aquesta ha tornat a ser la tònica d'aquest partit.
El Sants no passa gaires angunies defensives, però sempre arriba alguna badada i arriba el gol visitant. En aquest cas s'avançat el Vila-seca en el minut 19, en la primera clara ocasió que tenien. Només treure de mig camp, una llarga jugada que gairebé la toca tot l'equip, ha suposat l'empat de Chicho en el 21. La resta del partit, com sempre, domini sense acabar de afinar la punteria i poques preocupacions defensives. També com es habitual, l'altre equip al veure que queda poc temps i el resultat tant ajustat, en els últims minuts es llencen a un intent de desnivellar el marcador, cosa que no sol passar.
Quatre empats i una derrota en els últims cinc partits ha fet que el Sants baixi de la zona alta, però esperem que en el que queda tornem a posar-nos a dalt, encara que només sigui com a preparació per la aventura de tercera de la temporada vinent.