Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

El Sants es deixa dos punts a l'Energia

En els últims minuts l'Igualada va aconseguir l'empat de penal

L'encontre va començar igualat, amb anades i vingudes per les dues parts però sense perill. La primera ocasió va ser per als locals, quan un xut de Chicho des de fora de l'àrea sortia fora fregant el travesser. Pocs minuts després arribava la primera de l'Igualada, en aquest cas Eloi no va dubtar i va enviar al segon pal una pilota molt ajustada on Yamandú no hi va poder arribar.

El partit seguia disputat i en el 29 Gaudioso empatava en transformar una falta directa, amb un xut molt semblant al d'Eloi, ajustat a l'escaire del segon pal.

En els següents minuts el joc va seguir igualat però sense jugades rellevants, fins al 43?, quan es va produir una petita disputa fora del camp i el visitant Cano es va implicar en ella, veient així una vermella directa que deixava el seu equip amb deu homes per disputar la segona meitat.

Per la seva banda el Sants va seguir a la seva i abans del descans Chicho anotava el 2-1 amb el qual finalitzaria el primer temps.

A la segona part, sobretot en els primers minuts, es va notar que els de Tito Lossio comptaven amb un home més, ja que van dominar el joc i els d'Igualada només podien anar al contraatac.

Els blanc-i-verds ho intentaven una i altra vegada, però no hi havia manera; al 80? Chicho, en una jugada per banda dreta, pegava un bon xut que es va passejar per davant de la porteria i acabava fora.

Al 82? eren els de Dani Gimeno qui posaven a prova a Yamandú, que va resoldre el xut amb una gran acció. I com que no deixaven de lluitar, van tenir la seva recompensa, al 84? Cura va veure la vermella per ocasionar un penal que Erik es va encarregar de transformar, pujant el 2-2 al marcador.

El Sants va buscar els tres punts fins a l'últim minut, i Chicho, de nou, va tenir a les botes el tercer per als locals, amb una triple ocasió que no hi va haver formar d'arrodonir. Sense temps per a més, repartiment de punts en un partit on els locals van merèixer la victòria.

D'aquesta manera el Sants és 7è, amb 14 punts, 9 gols a favor i 13 en contra.