UE Sants 1 - 1 CE L'Hospitalet

Data: 09/02/2020

Font: celh.es

Autor: Raquel Jiménez

El CE L'Hospitalet empata al Camp de l'Energia. El matx, marcat per la intensitat, ha començat amb el marcador favorable als riberencs gràcies a un gol de Dani Reina al minut 17 de partit, però la UE Sants aviat ha igualat el marcador. Una igualtat que ha durat fins als noranta minuts i que fan que els riberencs s'emportin un punt en aquesta vint-i-tresena jornada de Lliga.

En els primers 45 minuts, a un CE L'Hospitalet que ha sortit pressionant des del minut zero s'ha afegit una UE Sants que es sabia contraposar als atacs. I és que, al voltant del minut 15 de partit, les arribades d'ambdós conjunts a l'àrea rival han esdevingut constants. Aviat però, la contundència i la bona distribució del joc dels de Jonathan Risueño ha donat els seus fruits. Al minut 17 de partit, un bon xut de Dani Reina feia avançar als riberencs al marcador (0-1).

Arran del gol, enfront d'un Sants cada cop més ofensiu, la tasca defensiva riberenca s'ha fet palesa al terreny de joc. I és que Diego ha tallat diversos intents del conjunt local d'endinsar-se dins l'àrea. Una bona tasca defensiva que s'ha combinat amb la pressió constant dels riberencs i a la bona distribució de l'esfèric al centre del camp de Martí Soler i Canario. Malgrat això, la UE Sants no ha baixat la guàrdiai, tan sols 10 minuts més tard, Navarro ha aconseguit igualar marcador (1-1).

Els següents minuts han estat marcats per la lluita constant dels riberencs per intentar trencar la igualtat enfront un conjunt que no es donava per vençut i un terreny de joc on era molt difícil trobar els espais. Així, malgrat que atacs i contraatacs han esdevingut constants i que tant riberencs com locals han tingut algunes ocasions clares al final de la primera part, tots dos conjunts han marxat al vestuari amb l'empat al marcador.

En la represa, la dinàmica s'ha mantingut força semblant a la de la primera part. I és que la intensitat i la lluita constant per l'esfèric han esdevingut de nou les protagonistes del duel. Tot i que la qualitat dels riberencs ha permès crear diverses situacions de perill -iniciades algunes d'elles per Canario- moltes d'aquestes ocasions han acabat en mans del porter local fruit d'un camp que constantment es quedava curt per als de la Franja.

La UE Sants, per la seva banda, també ha incrementat en aquest segon temps la pressió i el conjunt s'ha mostrat molt més ofensiu. No obstant, tot i la igualtat del matx, en els darrers minuts els riberencs han tingut una ocasió clara per part de Teije, xut del qual ha marxat fora de la xarxa per poc. A aquesta ocasió s'han afegit diversos intents per part dels de Jonathan Risueño de trencar la igualtat a través de diverses accions de pilota aturada però, malgrat la disputa fins al darrer minut, el duel ha finalitzat amb l'empat de tots dos conjunts.

El CE L'Hospitalet tanca amb aquest empat la sisena jornada consecutiva sense conèixer la derrota i un matx on la disputa de tots dos conjunts per l'esfèric ha estat constant. Els riberencs segueixen així sumant i mantenint el lideratge de la classificació.

Fitxa del partit

UE Sants,1

CE L'Hospitalet,1

UE Sants: Oriol Antonell, Cristian Mulero, Adrián Navarro, Alex Lage, Juli Berenguer (Sergio Rodríguez, min 89), Sergio Navarro, Cristian Fabregat (David Cura, min 54), Eric Ruiz, Sergi Casals, Guillermo Torres (Marc Martin, min 74) i Jose Joaquin Avellaneda.

CE L'Hospitalet: Adrià Aliaga, Daniel Reina, Adrià Parera, Martí Soler, Canario, Cristian Alfonso, Ton Ripoll, Diego Martínez, Antonio López, Javi Morales (Teije, min 46) i Moha (Miquel Jaume, min 74).

Gols: 0-1 (Dani Reina, min 17); 1-1 (Sergio Navarro, min 28).

Àrbitre: Jose Antonio Fernández Morillo. Ha amonestat amb targeta groga als locals Cristian Fabregat, Adrián Navarro, Cristian Mulero i Álex Lage i als visitants Cristian Gómez, Adrià Parera, Miquel Jaume i Cristian Alfonso.

Crònica: Raquel Jiménez