Domini sense premi (2-1)

Data: 02/04/2017

Font: somoslaunion.wordpress.com

Els nostres han tornat a caure de forma injusta, avui al camp de l'Energia, on l'equip ha fet un bon partit, ha estat superior en moltes fases als locals però en canvi no hem estat encertats de cara a porteria i no hem pogut sumar davant un Sants que no ha estat superior a nosaltres.

I això que no vam començar bé, ja que als set minuts Francesc avançament als locals en una falta directa. L'equip es va refer i genero diverses ocasions de gol en aquesta primera meitat, i no va ser fins al 45 quan Baena aconseguia el merescut empat.

A la represa van ser diverses les ocasions que vam tenir, a cop de cap de Rubo, a botes de Baena i d'Albert i d'Óscar, però vam estar negats cara a gol. I en el 65 Cura marcava el 2-1 en una de les poques arribades del Sants en la segona meitat, es adelataban els locals i els nostres van seguir intenntandolo però no hi va haver manera.

Ray va ser expulsat per vermella directa al poc d'entrar al camp.

Toca aixecar el cap i seguir lluitant, propera parada Sant Cugat, rival directe.