Primer Equip - Masnou 2 - 1

Data: 23/03/2017

Autor: Tania Soler

Victòria blanc-i-verda en un partit lluitat

El Sants es va emportar els tres punts en un partit amb dues parts molt diferents

El partit va estar precedit per un minut de silenci en record de la Marga Vila, mare de l'Eudald Larroca Vila, jugador del nostre Aleví A, qui ens va deixar el passat 10 de març. DEP

L'encontre va començar sense gaire història, els primers 15 minuts van ser de joc al centre del camp i poc perill per ambdues parts. Però a poc a poc els locals es van anar apoderant del terreny de joc i van crear, en poc minuts, un assoliment de xuts i ocasions en què van participar pràcticament tots els jugadors; i a força d'intentar-ho va arribar el premi, una rematada de David Cura va acabar al fons de la xarxa, anotant el 1-0 per als santsencs.
Amb el gol en contra semblava que el Masnou es ficava en el partit, i quan més a prop estava de crear alguna ocasió, es van dur una gerra d'aigua freda. Passada llarg d'Arnau cap Aleix, que no va perdonar, i 2-0 al marcador. Els de Tito Lossio tornaven a dominar el joc i buscaven el tercer, però es va arribar al descans sense que ho aconseguissin.

A la segona meitat els del Maresme van sortir amb una actitud molt més lluitadora i en el 47 ', Castillo, ja retallava distàncies, anotant el 2-1. Aquest gol va donar esperances als visitants i el segon temps va ser un continu atac, però sense culminar les jugades. L'ocasió més clara va ser en el 53 ', quan a Yamandú se li va escapar una pilota de les mans i va haver d'aturar-la a la línia de gol.

Els blanc-i-verds, per la seva banda, només jugaven al contraatac i amb pilotes llargues, sense trenar jugades que els portessin a sentenciar el partit.

Després d'un seguit d'anades i vingudes sense encert el matx va arribar a la seva fi, amb el 2-1 al marcador i tres punts que mantenen amunt als locals i que, al mateix temps, enfonsen una mica més al Masnou en la seva lluita per la salvació.

D'aquesta manera el Sants és 4rt, amb 42 punts, 33 gols a favor i 26 en contra.