U.E. Sants Aleix
90 U.E. Sants 2 - C.D. Masnou 1
Videos (mes videos)
Comentari
L'inici ha estat reivindicatiu on els jugadors del Sants han portar samarretes amb el #RecuperemMagoria per pressionar a l'Ajuntament sobre la construcció pendent del nostre camp. En quant al partit: bona primera part, dolenta segona part i una victòria important.
La igualat ha estat la tònica en els primers 24 minuts tot i que de mica en mica el Sants s'anava apropant de mica en mica al gol. Poc abans d'aquest primer gol una jugada en llarg per Navarro ha acabat amb una falta sobre ell dins de l'àrea. L'arbitre no ho ha vist be, hi han hagut protestes per les dues bandes, i després de consultar el seu auxiliar, ha assenyalat un tir lliure indirecte des de dins l'àrea. La falta ha acabat en corner. La sacada del corner ha acabat sent rebutjada fora del àrea, i Peque des de fora l'ha tornat a fica a "l'olla". La defensa del Masnou ha fet malament el fora de joc deixant sols a tres rematadors blan-i-verds. Cura remata de cap i d'esquenes a porteria, sembla que Castillo, ex del Sants, l'acaba tocant, però sigui com sigui la pilota acaba al fons de la xarxa i el gol se li apunta a Cura. D'aquí al final el Sants ha tingut el partit sota control i en la millor jugada trenada de l'equip ha acabat amb Cura tornant a ficar la pilota a "l'olla", i aquest cop es Aleix qui es mes llest de la defensa i fa el segon.
La segona part ha començat amb un altre badada de la defensa. Una falta treta amb no gaire perill, ha provocat que Castillo es quedés sol dins de l'àrea amb cap defensor impedint el seu control i xut. Així ha arribat el 2 a 1 definitiu. A partir d'aquí el partit no ha tingut cap control i tant ha pogut acabar amb el tercer del Sants com amb l'empat del Masnou. Cap dels dos equips, molt irregulars les ultimes jornades, no acabaven d'estar segurs sobre el camp. Tot i el alt nombre de targes assenyalades cap ha estat per res greu.
Victòria important que fa que el Sants no perdi ritme amb els de davant. A un punt de la tercera plaça i a sis dels dos de a dalt.