Data: 02/02/2017

Autor: Tania Soler

Els blanc-i-verds aconsegueixen la tercera victòria consecutiva

El Sants s'emporta els tres punts en un partit amb poques ocasions

L'encontre va estar molt disputat, amb el joc repartit però sense ocasions per cap de les parts que fes inaugurar el marcador.

La millor jugada del partit, i la més polèmica, va ser per als locals en el 41, quan Borrull se n'anava sol i el porter Porcel el va fer caure a l'interior de la gran. El col·legiat va assenyalar penal per als santsencs, encara que els visitants van reclamar fora de joc, i Peke es va encarregar de transformar-lo, pujant l'1-0 al marcador.

En l'últim minut l'Avià ho va intentar amb una rematada des de l'interior de la petita que Yamandú va blocar sense massa dificultat. Sense temps per a més es va arribar al descans amb resultat favorable per als de Tito Lossio.

El segon temps va ser un calc del primer, amb anades i vingudes però sense perill i poc treball per als porters.

El bon joc de les dues defenses va evitar que el marcador es mogués, en un partit sense gaire història on el millor van ser els tres punts que col·loquen, provisionalment, als blanc-i-verds en segona posició.

D'aquesta manera el Sants és 2n, amb 33 punts, 25 gols a favor i 19 en contra.