U.E. Sants Crivillés
90 U.E. Sants 1 - C.F. Lloret 3
Videos (mes videos)
Comentari
Hi ha partits que es guanyen, altres es perden i altres perds tu, i això es el que ha passat en aquest partit al Sants. La falta de intensitat, circulació lenta de la pilota i la mala punteria ha fet que el Sants perdés.
El partit ha estat un continuo anar i tornar per tots dos equips, però la punteria dels dos estava desviada. La diferencia es que dels pocs xuts entre els tres pals del Lloret, tres han acabat a dins, tots per errades defensives, mentre que els xuts entre pals del Sants tots han estat ben aturats pel porter del Lloret, excepte un.
En el minut 11 la defensa del Sants permet a Bader controlar la pilota i marcar amb un xut a la mitja volta. La resta del primer temps son anades i tornades sense cap punteria per cap de les dues parts. Amb el 0 a 1 s'arriba a la mitja part, on el mateix Bader s'auto-expulsa agredint a Fran de camí els vestuaris . La segona part comença com acaba la primera, però amb el Lloret jugant amb deu. A la sortida de un corner el Sants comet l'error d'atacar amb els deu jugadors de camp, així que quan el Lloret roba la pilota munta una contra perfecte que acaba amb el 0 a 2, mentre els jugadors del Sants s'havien aturat demanant fora de joc. El Sants per mitja de Tomás no ha trigat en escurçar el marcador, però la tònica a partir d'aquest moment a continuant sent la mateixa de tot el partit, anades i tornades. Ja en temps de descompte el Sants ha comés una falta a ran d'àrea amb la que el Lloret no ha necessitat de mes de dos jugadors per fer el 1 a 3 definitiu. Al mateix temps que el Lloret confirmava la victòria, Fran estava estirat a la banda amb una lesió, que s'ha fet ell sol, i que esperem que no sigui massa greu.
Es un petit sotrac, però res greu, en les aspiracions de pujar d'aquest any. El Sants està quart a dos punts del líder, el Manresa, i a un de la promoció que la marquen Vilassar de Mar i La Jonquera. Tot està tant ajustat que poden passar encara moltes coses en set jornades. Com repetíem fa unes temporades, "Ningú ha dit que fos fàcil".