La crònica del Sergi Ruiz

Data: 17/04/2016

Autor: Sergi Ruiz

Empat sense gols a Les Forques

Ni el Sants ni La Jonquera van moure el marcador del 0 a 0 inicial, en un partit marcat pel vent i el mal estat de la gespa.

Una jornada més, el partit es veia condicionat pels resultats que s'havien produït al matí i que deixaven com a nou líder el Vilassar de Mar. Si La Jonquera guanyava, es feia amb el coliderat. Si era el Sants el que treia els tres punts, tornaria a la posició de promoció d'ascens. Motiu pel qual, els dos equips van sortir a l'atac en busca del gol.

L'encontre també es va veure molt afectat pel mal estat del terreny de joc, de gespa natural però amb moltes clapes, i pel fort vent que va començar a bufar mitja hora abans que comencés el partit. Motiu pel qual, els dos equips van optar per jugar amb pilotes aèries i llargues, tot buscant l'esquena de les defenses.

Les anades i vingudes es van succeir al llarg dels primers quaranta-cinc minuts per un cantó i l'altre, però l'ocasió de gol més clara de la primera part va arribar per part de l'equip d'Axel Vizuete.

Una pilotada des del mig del camp de Bonmatí, la va desviar lleugerament Henry amb el cap des del punt de penal per encarar-la entre els tres pals. Carlos, una jornada més, va demostrar els grans reflexos que té, traient una mà quan la pilota estava a punt de creuar la línia de gol.

La segona part va seguir el mateix guió que la primera, amb un intercanvi de jugades aèries que refusaven sense contemplacions ambdues defenses.

L'ocasió més clara pels de Tito Lossio va arribar després d'una gran jugada col·lectiva que va finalitzar amb una pilota morta a la frontal de l'àrea petita des d'on Aleix va intentar col·locar la pilota a l'arrel del pal esquerra, però es va trobar amb les mans de Toni Montero.

També Sergio Navarro va provar batre el porter de La Jonquera amb un xut des de l'interior de l'àrea, però de nou Toni Montero va aturar l'esfèric.

En l'últim minut de partit van ser els locals els que van poder fer desequilibrar el marcador. Bassols, sol al vèrtex dret de l'àrea la petita, xutava de primeres una pilota bombejada des de l'esquerra que sortia fregant el pal.

Al final del partit, el marcador reflectia el a 0 a 0 inicial que indicava el repartiment de punts entre La Jonquera i el Sants. Un repartiment de punts que torna a igualar la part alta de la classificació i que situa els santsencs a tres punts del liderat.