La crònica del Sergi Ruiz

Data: 24/11/2015

Autor: Sergi Ruiz

L'Avià deixa glaçat el Sants

Un gol als primers cinc minuts de partit i un altre als darrers cinc van donar la victòria a l'Avià enfront d'un Sants que va topar amb el pal.

Ni la fred ni el vent es van voler perdre el partit que va disputar el Sants a Avià. Precisament fred és com es va quedar el públic santsenc quan als tres minuts de joc, Miki engaltava la pilota des de la mitja lluna per enviar-la al fons de la xarxa de la porteria de Carlos.

Amb el resultat advers i unes condicions meteorològiques a les que no estan gaire acostumats els barcelonins -en moments del partit al vent se li va afegir aiguaneu-, el conjunt de Tito Lossio va agafar les regnes del partit fent-se combinant el joc de possessió amb jugades ràpides a l'espai pels davanters.

L'ocasió més clara pels santsencs va arribar de les botes de Crivillés, que va rebre una pilota a la frontal de l'àrea i va aprofitar un error de la defensa local per entrar sol a dins de l'àrea. El mà a mà amb el porter avianès va acabar amb l'esfèric al pal.

La segona part va seguir amb la tònica de la primera: el Sants controlava la pilota i l'Avià intentava trenar ràpids contraatacs sense encert en l'última passada. En els segons quaranta-cinc minuts, però, el conjunt dirigit per Oriol Ballabriga va ajuntar les files per dificultar el joc interior als santsencs.

Guille -que va veure la cinquena groga i es perdrà el partit contra el Manresa- va estar a punt de fer l'empat amb un xut des de fora l'àrea que va topar amb la creueta esquerra de la porteria de Marc.

A falta de poc més de cinc minuts pel final, però, era Toni qui movia el marcador per fer el 2 a 0 final rematant a gol l'últim córner del matx.

Amb aquest resultat el Sants segueix amb 13 punts i baixa de la dotzena a la tretzena posició.