Data: 18/08/2016

Font: ceeuropa.cat

Autor: Àngel Garreta

18 Agost 2016 Àngel Garreta Notícies Filial Masculí Pretemporada

El Filial de l'Europa va caure davant el Sants (1-0) en el primer amistós d'estiu davant un conjunt més rodat. Els graciencs, de menys a més dins el matx.

Amistós · 17/08/16 · 20 hores

SANTS 1 - 0 EUROPA

Hi ha derrotes i derrotes. La d'ahir al camp de l'Energia, és d'aquelles que deixen sensacions positives. Positives perquè l'Europa B acumula només dos dies d'entrenament a les cames, el rival és de superior categoria i, a més, suma gairebé tres setmanes més de rodatge i cinc amistosos a l'esquena.

El primer temps va tenir total color local, si bé el segon va ser per a l'Europa, que podria haver capgirat el matx amb una mica d'encert. D'inici, els primers deu minuts van ser clarament dominats pels nois de Tito Lossio. Geri, al minut 6, va tenir la primera gran ocasió en rematar fora amb el cap quan es trobava tot sol. Una falta de l'europeista Chispas fregant la creueta va ser la primera aproximació visitant.

Al minut 22, una combinació entre Navarro i Geri va acabar amb la rematada d'aquest darrer al fons de la xarxa, transformant l'únic gol de la nit. El porter gracienc Lluc, poc després, va refusar amb encert una rematada a boca de canó de Navarro. La millor de l'Europa per empatar, al minut 42, en una centrada d'Óscar que Toni va enviar fora quan va rematar de cap des de dins l'àrea petita i sense oposició. A la represa, canvi total de guió i l'Europa B que semblava un altre equip. Domini europeista de les contres, la profunditat i les ocasions, que van començar a generar-se al minut 56, quan Marc va disputar per terra una pilota amb el porter local, guanyant aquest la partida. Poc després, Toni va rematar un xut creuat al lateral de la xarxa.

Al minut 70, Valdés va tenir la més clara en un xut sec i potent que va picar al travesser de la porteria del Sants. A un quart d'hora pel final, Àlex va provar de ficar la pilota per l'escaire però el porter santsenc va volar per enviar a córner la darrera opció clara de moure el marcador per part de qualsevol dels dos equips. El xiulet final va sonar i l'Europa B que, malgrat perdre, va deixar bones sensacions sobre la gespa artificial de l'Energia.

La fitxa tècnica

SANTS: Yamandú, Faura, Alberto, Navarro, Fabregat, Forcadell, Arnau, Cura, Cristian, Gaudioso i Geri. Van completar la convocatòria: Tomoaki, Andreu, Aleix, Peque, Gala, Ivan, Óscar, Aleix Ferré, Roberto, Picolo i Roger.

EUROPA: Lluc, Matabosch, Dani, Andújar, Ayón, Chispas, Toni, Rodon, Àlex, Valdés i Óscar. Van completar la convocatòria: Marc, Cuadri, Marty, Pol, Ferran i Soto.

ÀRBITRE: Ainara Andrea Acevedo Dudley.

TARGETES: Grogues a Roberto i Peque (Sants).

GOLS: 1-0 (Geri, 22').

Incidències

Primer amistós d'estiu de l'Europa B.

Bona imatge davant un equip de superior categoria i amb més setmanes de treball a les cames.