VILASSAR DE MAR U.E. 0 - U.E. DE SANTS 0

Data: 14/12/2009 20:32

Autor: Isa

Els Sants no remata a Vilassar

Era el partit idoni, en el que no semblava que l'empat tornés a ser una possibilitat real. Sense marxar del tot enfadada, perquè almenys se suma un punt, l'afició blanc-i-verda sí sembla descontenta, i comença a sentir-se perseguida per la impossibilitat de guanyar, o potser, per la igualtat continua al marcador, es jugui com es jugui. Els empats se succeeixen, i ja van 8 en 15 partits, és a dir, més de la meitat dels enfrontaments, fins ara, han acabat en taules.

En aquesta darrera ocasió, va fer més mal, per dos motius, principalment: el primer, que el Vilassar era assequible pel Sants, un equip que és penúltim i que només ha sumat una victòria des que va començar el campionat de lliga; el segon, que mentre que d'altres partits s'han empatat, però el Sants ha deixat sensacions d'haver merescut més, en aquesta ocasió, al Municipal Xevi Ramón de Vilassar de Mar, el Sants no va merèixer més que això, un 0 a 0, un quart empat consecutiu sense gols en un partit lent, sense intensitat i més aviat avorrit.

En el matx més fred de l'equip, com la temperatura al camp del Maresme, les baixes del conjunt de Pep Margui van ser notables, i es van trobar a faltar. A les ja més habituals -perquè fa setmanes que no poden jugar- de Forzinetti i Rangel, la línia de creació de l'equip va ser la més afectada. L'eix del centre del camp, és a dir, Pascual, Carlitos i Acosta, es va quedar coix, i dels tres jugadors, només aquest últim estava sobre el terreny de joc del Vilassar de Mar. Li van faltar aliats, sobretot en la segona part, quan en teoria el Sants hagués hagut de posar una marxa més i no la va trobar.

Ocasions de gol, només en va haver dues, al igual que dues van ser les errades d'Edu. No en van tenir més, ni d'arribades, ni tampoc de control de l'esfèric. Com tampoc es va trobar la manera d'utilitzar la velocitat de David per desequilibrar la defensa rival. En els darrers minuts, fins i tot va semblar que perdre era una possibilitat, quan el Vilassar es va envalentonar amb jugades ràpides i amb poc sentit, que, d'altra banda, quasi sorprenen a Ferran Pol i la seva defensa.

(font: Isa - uesants.cat)